7. évad – Újratalálkozások

0
429
megtekintések

Bár hamarosan az utolsó fejezethez ér a mesénk, nem búcsúzhatunk el a műsortól anélkül, hogy régi kedvenceinket viszontlátnánk, ezért az utolsó epizódokra visszatér Emma Swan (Jennifer Morrison), Hófehérke (Ginnifer Goodwin), Charming herceg (Josh Dallas), Belle (Emilie de Ravin), Robin Hood (Sean Maguire) és persze még sokan mások.

A kérdés csak az, hogy a jelenlegi szereplők közül ki kit fog viszontlátni/megismerni? Lássuk milyen találkozásokra számíthatunk!

“Lesz pár vicces találkozás az új és régi karakterek között, ami a generációs különbségnek is köszönhető.” – árulta el Adam Horowitz. “Vannak itt a régi karaktereknek gyerekei, nagyszülei, unokái…. Mondhatni az egész őrületes családfa összejön a fináléban.”

A régi kedvencek visszatértével pedig a sorozatzáró garantálja a nosztalgikus hangulatot is: Goodwin és Dallas elárulta például, hogy ők a fináléban főleg a klasszikus, mesevilági személyiségükként jelennek meg, bármit is jelentsen ez a történet végkimenetelére.

Számíthatunk egy várva-várt anyós-meny találkozásra is, Emma ugyanis végre megismeri Ellát. Ramirez nem árult el sokat arról, hogy milyen lesz a nagy találkozás, de azt elmondta, hogy összegyűlik majd a Charming család apraja-nagyja, hogy ismét közös erővel küzdjenek. “Nagyon izgalmas, nem csak nekem színészként, de a karakterem szempontjából is. Végre megismerhetem az anyósomat és együtt harcolhatok velük a jó ügyért, a világunk megmentéséért.”

Eddy Kitsis azt is megerősítette, hogy látni fogjuk a gyermeket, akit Emma a szíve alatt hordott már, amikor az évad elején utoljára láttuk őt. Reméljük a felnőtt Henry-nek is lehetősége nyílik majd rá, hogy megszeretgesse a testvérkéjét még a végső búcsú előtt!

Egy találkozás viszont biztosan nem fog megtörténni, hiába várták a rajongók: a két Robin Hood sajnos nem fog összeborulni a fináléban. Bár a híres apukát viszontlátjuk majd, arra már nem maradt idő, hogy a sosem látott kislányának Robinnak (Tiera Skovbye) is bemutassák. “Amikor megtudtam, hogy Sean visszatér a fináléra örültem, hogy végre megismerhetem az apukámat” – mesélte Skovbye. “De sajnos végül nem így alakult, ami nagyon szomorú. Bár ez egy olyan műsor, ami sok mindent a fantáziánkra bíz – főleg azzal, ahogy most véget ér – szóval később, a lezárás után még simán találkozhatnak valahol, valamikor, valamelyik világban.”

Viszont Robin visszatérése azért még nem lesz kiábrándító, sőt! Lana Parrilla azt mondta, hogy a Robinnal közös jelenet a kedvence a fináléból. “Igazán különleges, mókás volt leforgatni. Imádom Sean Maguire-t, szuperül kijövünk egymással… és ahogy visszatért leforgatni ezt a jelenetet, olyan érzés volt mintha sosem ment volna el” – nyilatkozta a színésznő.

És persze a legfontosabb kérdés: Zörgőfürge (Robert Carlyle) végül megtalálja az utat Belle-hez (Emilie de Ravin) a túlvilágon? A pontos választ ugyan csak a fináléból tudjuk majd meg, de az írók elárulták, hogy kulcsfontosságú szerephez jut majd ez a téma az utolsó két részben. “Ez egy kulcsfontosságú kérdés a fináléban, hiszen ez hajtotta a karakterét egészen idáig és most jópár nehéz döntéssel találja magát szemben, azzal kapcsolatban amire készül, hogy visszataláljon hozzá.”- árulta el Horowitz.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..