7. évad – Lana Parrilla interjú

1
428
megtekintések

Míg néhány színésznek a szerelmet hozta el a műsor (Ginny és Josh interjúját [ide kattintva] érhetitek el), másoknak a nagy áttörést jelentette. Lana Parrilla Regina szerepével azonnal belopta magát a nézők szívébe és gonosztevőből az egyik legnépszerűbb – ha nem a legnépszerűbb – karakterré vált a sorozat hét éve alatt.

Így a végső hajrában, milyen érzés búcsúzni a karakteredtől?
Lana:
Édes istenem. Szörnyen büszke vagyok arra, amit a hét év alatt véghez vittünk. Imádtam Regina történetszálát, hogy mennyit fejlődött karakterként és emberként az évek során. Teljesnek érzem most ezt, elérte a boldog befejezést ebben az epizódban. Készen állok. Beletelt némi időbe, hogy eljussak idáig, de elfogadtam. Ideje továbblépni.

Hogy teljesedik ki a története?
Lana:
Csodálatos volt. Tényleg. És épp ugyanazon a helyen a történik. Tudom, hogy mindenki várta már Regina boldog befejezését, bár senki sem tudta pontosan hogy mi az, még én sem. Azt hiszem Robin halálával nehéz volt másik szerelmi szálat elképzelni neki. Annyi időt beleöltünk a kapcsolatuk kibontakozásába, hogy még ha rövid életűre is sikerült végül a boldogság, mindenki remélte, hogy örökké tart. De én örülök annak, ahogy végül megtörténik a boldog befejezés.

Milyen volt eljátszani egy ilyen erős, de mégis esendő karaktert, mint Regina?
Lana:
Azt hiszem Regina igazán reményteli karakter épp a hibái, esendősége és a komplex személyisége miatt. Ilyenek az emberek, nehéz az élet. Rengeteg döntés és választás áll előttünk. Ahogy végig követtük Regina életét láttuk mennyi hibát követett el, de azt is láttuk ahogy helyrehozza őket. És nem kellett egyedül szembenéznie ezekkel, támogatta őt a családja, a barátai. Szerintem remek példakép vált belőle, én magam is sokat tanultam tőle.

Szerencsés vagyok, hogy hét évig alakíthattam őt. Tudom, hogy a közönség is sokat tanult belőle. Volt aki a nyomdokaiba lépett, néhányan még mindig próbálnak eljutni oda, ahol most ő tart és sokaknak példaképül szolgált. Nagyon fog hiányozni. Bár felkészültem már arra, hogy szögre akasszam a szerepet, örökké hiányozni fog és az életem része marad.

Szerinted miért élt meg ilyen hosszú időt a sorozat?
Lana:
Szerintem a történet, a karakterfejlődések miatt, az egymás iránti szeretetük és a folyamtos küzdelmük miatt, hogy jobb emberekké váljanak. A sorozat fő témája a remény, de fontos tényező még a család, a barátság és a szeretet is. Ennek a sorozatnak igazán pozitív üzenete van, ezért is vagyok szomorú amiért egy ilyen derűlátó műsor lekerül a műsorról, épp amikor a legnagyobb szükség volna rá. Megszakad a szívem emiatt, ahogy mondtam is, sok időbe telt mire sikerült elfogadnom. Szörnyen mérges, szomorú és lehangolt voltam, amikor a műsort elkaszálták. Azt mondogattuk ez is olyan, mint a végzős év a középiskolában. De igazából nem volt olyan, mert mi hét évet töltöttünk el együtt, senki sem jár ilyen sokáig a középiskolába.

Mi volt a legszívszoritóbb rajongó történet, amit hallottál?
Lana:
Egy rajongó egyszer azt mondta nekem, hogy azért szereti Reginát, mert ő tanította meg neki, hogy a megtört ember is lehet még jó. Egy moziban találkoztam ezzel a lánnyal, ott dolgozott és ez a mondata teljesen belém ivódott. Azt hiszem ez a műsor igazán megérintette a rajongóimat, Regina rajongóit pedig különösen.

Miért fontos, hogy mindenkinek jár boldog befejezés?
Lana
: Azért fontos, mert arra sarkall, hogy mindig többet próbálj elérni és ne add fel a küzdelmet. Jó dolog ha vannak álmaid, céljaid és elvárásaid magaddal szemben. Igazán motiváló tud lenni. Rengeteg dolog, jó dolog származhat ebből a hozzáállásból.

Kedvenc Regina pillanatod?
Lana:
Amikor végre elfogadta, hogy a sötétebb énje, a Gonosz királynő is a személyisége része.

Van valami, amit utólag másképp csinálnál a műsorban?
Lana:
Nem, egyáltalán nincs ilyen. Büszke vagyok arra, amit összehoztunk vele, szerintem egy igazi színfolt lett. Sokat dolgoztam azon, hogy megmutassam a játékommal milyen komplex, többrétű karakter is ő, hogy vigyek bele egy kis jószívűséget, néha egy kis kedvességet, hogy egyszerre legyen erős anya, de sebezhető is, egy nő aki szerelembe esik, majd összetörik a szíve. Annyi mindent csináltunk már vele, hogy ha megkaptuk volna a folytatást, nem is tudom mi újat lehetne még mutatni számára, de ha valaha, valamiképp még visszatérünk, biztosan ezt is kitalálják majd az írók.

Miben más a sorozatzáró, mint az eddigi finálék?
Lana:
Elvarr egy csomó történetszálat és lezárást hoz a karakterek történetében, például Gold/ Weaver/Zörgőfürge esetében. Számára eljön egyfajta lezárás. Igazán gyönyörű és megindító ami a karakterével történik. Reginával szintén hasonló a helyzet. Az elmúlt hét évben az volt a kérdés, mi is lenne számára a boldog befejezés? Most megtudjuk, mert eléri. Zelena karakterének szintén volt egy kis boldog befejezés pillanata a 17. részben. Szóval a karakterek történetei lezárulnak. Hook esetében mind a két verziót látjuk majd. Az egyikük már tudjuk, hogy boldogan él Emmával és a babával. A kívánság Hook eközben próbálta rendezni az apa-lánya viszonyát Alizzal az évad során. Jó látni, ahogy ezek a szálak is elvarrásra kerülnek. Nagyon más, hiszen ez az utolsó epizód. És nem csak a karakterek szempontjából más, de nekünk színészeknek is. A stábnak minden nappal egyre nehezebb volt a munka, ahogy közeledett a vég. Fogalmunk sincs mi lesz ezután. Találkozunk még valaha? Én nagyon remélem, hogy így lesz.

Mit mondhatsz a kívánság Zörgőfürgéről?
Lana:
Ő a legsötétebb verziója Zörgőfürgének, akit valaha láttunk. Mindenkitől el akarja venni a boldog befejezést. Nagyon nyugtalanító és hihetetlenül erős ellenfél. Együttes erővel próbálunk rájönni mind, hogy mivel győzhetnénk le.

Mi lesz a következő projekted az “Egyszer volt, hol nem volt” után?
Lana:
Meglátjuk még. Jó lenne egy kis pihenés, de nyitva tartom a szemem közben. Egyelőre csak haza szeretnék menni. Hiányoznak a barátaim, a családom, az otthonom. Sokáig voltam távol, hét éve kínoz a honvágy. Alig várom, hogy lássam a legjobb barátaimat és megismerjem a gyermekeiket, a 2-3-4-7 éves gyermekeiket. Sok mindenről lemaradtam az elmúlt években. Alig várom, hogy végre minőségi időt tölthessek velük.

1 HOZZÁSZÓLÁS

 1. A Királynő azért szórta ki az átkot, hogy megkapja a boldog befejezést, és bármi legyen is az egészen konkrétan számára, az átok nélkül tényleg soha nem sikerült volna elnyernie.
  Anélkül nem lett volna Henry anyja vagy Robin szerelme. Soha nem érezte volna Hófehérkét igazán a családjának ( Emma és Hook soha nem szeretett volna egymásba !! :O ), a kívánságvilág pedig soha nem létezett volna.
  Jobban mondva, nagyon is létezett volna…

  Újabb példa arra, hogy ez egy ÁTKOZOTTUL JÓ történet. 🙂

  Köszönet a mi drága Királynőnknek, hogy elhozta romlott kis világunkba a csodát.
  Köszönet Reginának, hogy átkával reményt adott, és a boldog befejezés lehetőségét.
  És, hogy személyiségével, szépségével, humorával, kisugárzásával, és egyéniségével ilyen csodálatosan sokoldalúvá és szerethetővé tette számunkra ezt a karaktert:
  KÖSZÖNET LANA-NAK! :,)

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..