Szörny Ella interjú

0
77
megtekintések

 
Tudom, hogy ez egy kis visszaugrás az időben, de mi játszódott le benned, amikor felajánlották neked Szörny Ella szerepét?
Victoria:
Kaptam egy hívást az ügynökömtől, hogy ajánlottak egy szerepet a Once Upon a Time-ban. Nagyon meglepődtem és tudni akartam ki az, amire az ügynököm annyit válaszolt, hogy Sasha. Fogalmam sem volt ki lehet ez, persze nem is Sasha-t alakítom. Elbeszélgettünk telefonon az írókkal is, kellemes beszélgetés volt, de félbe kellett szakítanom őket, hogy megtudjam végre kit játszok. Amikor kimondták, hogy Szörny Ellát majdnem leestem a székről, mert már jelentkeztem a Disney-hez is a szerepre és ott nem kaptam meg. Imádom őt és a lehetőség, hogy végre eljátszhattam őrületes volt.
 
Milyen volt amikor először láttad meg magad beöltözve?
Victoria:
Az első lépés, hogy megtaláld a megfelelő szöget a könyöködnek és a csípődnek. Ha megnézed a mesében eléggé görbe tartása van és én szerettem az ellentétet, hogy ez a szögletes nő szereti az extrém, luxuscuccokat és azt képzeli magáról, hogy meseszép. Szeretem amikor megkapom a parókát, a sminket és minden a helyére kerül… ez mind összefügg, hiszen amikor a paróka alá szükséges sapkában üldögélsz a sminkszékben elég ijesztő érzés tud lenni, de amikor minden elkészül tökéletes a kombináció. Rettentően megkönnyíti a munkámat.
 

Adam és Eddy azt mondja Zelda Fitzgerald inspirálta a karaktered, de szerintem némi uralkodói beütése is van. Mi inspirált a megformálásánál?
Victoria:
A szavak a papíron, a Disney karakter, a paróka, a ruhák, a smink és a jelmezek voltak előttem. Én csak megpróbáltam összefogni ezeket, hiszen Adam és Eddy megalkotta a saját verzióját a karakterre, ami lenyűgöző. Ők a szavak királyai, nagy gondot fordítanak a részletekre és megvan az a fenomenális képességük, hogy összekössék egymással a történetszálakat, karaktereket. Néha pedig nem is tudjuk mire számítsunk, merre tartanak a karakterek, ezért adjuk nekik az ötleteket, hogy mi lehetne még a következő epizódokban. De az inspirációm az volt főleg, amit a csapat adott nekem, mert hiszek benne, hogy a profikat hagyni kell dolgozni.
 
Az évadközép premierben Mary Margaret és David megfenyegette Szörny Ellát és Ursulát. Egyáltalán komolyan veszik ezt a fenyegetést, hiszen ők Hófehérke és Charming, ti viszont igazi gonosztevők.
Victoria:
Minden fenyegetést komolyan kell lenni, de elég magabiztosnak is kell lenni, hogy azt gondold: gonosztevőként bármit le tudsz győzni és ne feledjük közülünk mindenkinek speciális varázshatalma is van. De nem packázik az ember Ginnifer Goodwinnal és Josh Dallassal, ha ők eljönnek hozzád komolyan kell venni a dolgot, hiszen erőteljes hősök.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..