Spoilerek a következő részekről

0
20
megtekintések

 
“Reméljük, hogy az évad második fele eléri, hogy vissza menj és átértelmezd a sorozatot” – nyilatkozták az írók. “Demóna nem csak egy gonosztevő, a gyermekét próbálta megvédeni. Hófehérke viszont jól tette, hogy Reginára bízta a titkát, ő ugyanis jobb titoktartó nála. Ez a titok köteléket alkot közöttük, olyan köteléket ami már rég nem volt meg. Hiszen a történtek ellenére is Regina a nevelőanyja.”
Emma viszont érzi, hogy hazudnak neki a szülei, csak megpróbálja elnyomni magában az érzést, ezért amikor minden kiderül nagy sokk éri majd. Hát még ha a barátja múltjára is fény derül…
“Egy teljes háttértörténetet fogtok kapni Ursula eredetéről. Hasonló lesz ahhoz, mint amit a Cora/fiatal Cora, Emma/fiatal Emma esetében is tettünk. Mint tudjuk Hook kb. 385 éves, Ursulát olyan 18-19 évesen fogjuk megismerni és meg fogjuk magyarázni mit tett vele Hook. Ahogy Hook már elmondta nem szexuális dolog, annál sokkal rosszabb. Mi lehet rosszabb, mint összetörni valaki szívét? Ha összetöröd a lelkét!” – zárták az interjút az írók.
 
Illetve egy kis mellék infó: Úgy tűnik ismét dupla részes finálénak nézünk elébe, ugyanis a 4×21-es rész címe: A mongúz hadművelet (1. rész)
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..