Mi vár ránk a következő részben?

0
9
megtekintések

 
Nem csak a Charming család titkára derül fény a következő epizódból, de egy bizonyos barátság rajongóira is vár egy szívmelengető, áll leesős és könny fakasztó vallomás jelenet.
Az írók arra is figyelmeztetnek, hogy Hófehérke vallomása csak a jéghegy csúcsa lesz és ez a felfedezés arra késztet majd, hogy átgondold mitől lesz valaki hős vagy gonosztevő. ” A reményeink szerint mire mindent felfedünk tényleg tudni fogjátok, hogy kik is voltak ők az első évadban, amikor megismertük őket.”
 
Illetve már az sincs messze, hogy megtudjuk Demóna miképp tér vissza az életbe. Az őt alakító Kristin Bauer van Straten azt nyilatkozta, hogy nagyon örül amiért visszaírták a sorozatba. “A Sötétség királynőinek megvannak a saját titkai és céljai. Ugyan megpróbálnak szövetséget kötni, hogy elérjék a közös célokat, de a személyes indítékaikat nem osztják meg egymással, szóval képzelhetitek milyen mókás lesz.” A boldog befejezés visszalopásáért pedig mindannyian bármire képesek, ami csak szükséges.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..