“Megbocsátatlan” elérhetőségek

4
83
megtekintések

 
Közérdekű: Az általunk készített felirat szabadon letölthető és felhasználható, de kérlek titeket, hogyha tovább osztjátok tartsátok be az adott oldal szabályzatát! Az oldal ezekért a megosztásokért nem vállal felelősséget!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Online angol Epizódképek
Magyar felirat 1 Magyar felirat 2 Indavideó

 
Megjegyzés: Az epizód számozása még mindig nagyon megosztó, a rajongói oldalak a dupla részt egybe számolják, a torrent oldalak pedig egy külön 8-as, 9-es epizódként, így a számozás eltérhet a különböző verzióknál. Mi az adatlapoknál maradunk az egy nagy dupla rész-nél, a felirat viszont a 14-es számot kapja, hogy aki úgy keresné is megtalálja.
 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hófehérkének ezt nem kellene magára venni. Szóval Demóna az átok miatt elvesztette a gyerekét (ami tényleg nagyon tragikus eset) és ezért a királyi párt hibáztatja, mert Hófehérke nem volt hajlandó társulni vele (miután demóna mindenhogy viselkedett vele, csak bizalomgerjesztően nem), Charming meg éppen aludt. Értem én, hogy Demónát megviselte a történet, de azt nem, hogy miért Hófehérkék a hunyók. És miért nem lehet elmondani ezt Emmának? (Figyi, Demóna az átkok miatt elvesztette a kisbabáját és minket hibáztat, mert nem akadályoztunk meg.)

  2. Szerintem van még más is a történetben. Hófehérkéék biztosra akartak menni, hogy Emma hős lesz. Lehetséges, hogy ezért elvégeztek valami bűbájt vagy ilyesmi, aminek nem tudták, hogy következménye lesz Demóna gyerekére is vagy ilyesmi.

  3. Igazad lehet, mert Füleske valami olyasmit mondott, hogy tettek róla, hogy Emma ne legyen gonosztevő.
    Tippjeim az évadara:
    – Lily (Emma kamaszkori barátnője) lesz Demóna lánya
    – Az író Henry, aki valahogy öntudatlanul generálja maga körül az eseményeket.

  4. Én nagyon megsajnáltam Demónát amikor megrázta a csörgőt. De megértem Charmingékat, hogy nem bíztak meg benne, mert hajlamos bárkin átgázolni hogy elérje a célját + Regina barátnője is volt.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..