Lana interjú: Mi vár Reginára?

0
14
megtekintések

 
Most, hogy Regina beszivárgott a Sötétség királynői közé, szembe kell néznie annak a nagyon is valóságos lehetőségével, hogy a Sötét oldal visszacsábítja. “Ez olyan, mint egy alkoholista, aki már másfél éve letette az üveget. Azt gondolom megteszi a tőle telhető legtöbbet, hogy ne végezze újra ott, de nagy lesz a csábítás.”
 
Eközben az Író utáni hajszában a gonosztevők visszaöregítették Pinokkiót és bármi áron hajlandóak kiszedni belőle amit a könyvről tud. ” Úgy megkínozzák ahogy csak szükséges. Addig csinálják amíg csak meg nem kapják amit akarnak, hiszen a gonosztevők ezt teszik. És persze kéz a kézben járkálnak Gold-al, szóval nagyon erőteljes a csapatuk.”
Ám még ha csak hamis indokkal társult is be Regina közvetlenül a tűzvonalba küldte magát ezzel. “Nagy lehetőséget ragad meg ezzel, szóval megéri neki. Meg akarja találni az Írót és segítenie kell Hófehérkének megóvni Emmát a sötét oldaltól. Erről szól ez igazán, Emma védelméről. Bizonyos szempontból feláldozza magát, de ő is jól jár vele.”
 
Ám August kínzása még semmi ahhoz képest, amit a Sötétség királynői a folytatásra kisütöttek: nagyon úgy fest meg akarják rontani Emmát. Ez lesz az a pillanat, amikor Regina rájön, hogy a terv túl messzire ment? “Emma meg fogja akadályozni, hogy Regina túl messzire menjen, ezt sokszor megteszik egymásért. Regina úgy érzi, hogy elég egy “bízzatok bennem, tudom mit csinálok. az ő szabályaik szerint kell játszanunk”, de Emma nem így látja a dolgokat. Regina egészen addig fog elmenni, amíg nem éri el a saját határait. Elfogadta mindkét oldalát. Tény, hogy régen gonosztevő volt és a sötétség még mindig benne van, így előnyére tudja fordítani. Mindkét oldallal dolgozik és keményen próbál nem engedni a sötétségnek, és megtanulja úgy használni, ahogy soha korábban.”
Úgy hangzik nemsokára megismerjük a rejtélyes szerzőt aki képes megváltoztatni mindent. ” Vetünk rá egy pillantást, mielőtt megtudnánk, hogy ő az Író. Mókás felfedezés lesz! Nagyon váratlan személy, nem lehet kitalálni előre.”
 
Ám a kettős ügynök kötelességeken túl, Regina Robinért is aggódni kezd, miután egy visszatérő álom kísérti vele kapcsolatosan. “Mintha a tudatalattija üzenne neki. Amikor felébred érzi hogy valami nincs rendben és aggódik Robinért. Látni fogjátok ahogy megteszi a közvetkező lépést, hogy meggyőződjön minden rendben van e Robinnal vagy ha nem mi történik vele és mit tehet érte.”
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..