Hook és Ursula sötét múltja

0
32
megtekintések

 
Napjainkban Hook Ursulánál fog nyomozni Zörgőfürge terve után. Milyen lesz kettejük dinamikája?
Hook és Ursula múltja eléggé bonyolult, és elég jeges volt az első Storybrooke-i találkozásuk is. Pontosan meg fogjuk tudni, hogy mit történt közöttük a múltban. Hook összebarátkozott a fiatal Ursulával és beleegyezett, hogy segít neki megszökni, mivel az apja Poseidon arra használja a lánya hangját, hogy kalózhajókat süllyesszen el vele. Ursula nem akarja tovább ezt csinálni, és kezdetben kölcsönösen tisztelik egymást Hook-al. Hogy később mi történt? Meg fogjuk tudni.
 
A jeges újra találkozásukat tekintve szinte biztos, hogy a dolgok nem a terv szerint alakultak. Mit tudsz mondani a motivációjukról a visszaemlékezéseket tekintve?
Annak ellenére, hogy Hook elég agresszív fázisában volt éppen, volt egy kódexe. Mindig is ez az őrült kódex szerint próbált élni, még ha néha ez azt is jelentette, hogy átlép néhány emberen. Ursula tesz valamit amivel segít rajta és ezért Hook is hajlandó segíteni neki a menekülésben. Aztán mégis másképp cselekszik…
 
Érez bűntudatot azért a dolgok alakulása miatt a múltban?
Napjainkban Hook úgy dönt követi Emma példáját és felajánl egy lehetőséget neki a boldog befejezésre, ha elárulja mit akar Gold. Hook jelenleg próbál a tőle telhető legjobb emberré válni, mert őszintén szereti Emmát, persze néha hibázik, de ez néha mindenkivel előfordul.
 

Emma megtudja a titkát?
Igen, de Hook próbálja is jóvátenni. Azért is teszi ezt, mert meg akarja akadályozni, hogy Zörgőfürge ismét megölje a szerelmét, mindenki mással egyetemben akiket kedvel. Ahogy haladnak előre a dolgok Hook néhányszor vitathatóan cselekszik, amikor a szerinte helyes dolgot cselekszi, de küzd vele hogy elhagyja a kalóz énjét és hőssé váljon.
 
Ez érdekes, amíg Hook próbál a jó útra térni a többi gonosztevő az Írót akarja rákényszeríteni, hogy írjon nekik boldog befejezést. Hook miért választja a másik utat?
Talán később megtudod a folytatásban. Megvannak az okai, hogy Hook miért cselekszik így, de jelenleg elégedett. Próbálja Emmával működőképessé tenni a dolgokat. Az elsődleges most számára, hogy megvédje Emmát és építse a kapcsolatukat.
 
Korábban az írók azt nyilatkozták, hogy Hooknak lesz miért aggódnia. Tudsz erről mondani valamit?
Még a múlt heti epizódban is küzdött, hogy lerázza magáról a sötétséget ami az évszázadok alatt rárakódott. Szellemileg nagyon nehéz neki hirtelen hősként viselkedni, sokszor visszatér a régi kalóz.
 
Emma elől a szülei egy hatalmas titkot takargatnak, Hook lesz a biztos pont számára, amikor minden kitudódik?
Hook egy biztos pont Emma számára. Segít neki eligazodni az érzései között és bizonyos szinten a múltját is felhasználja hozzá, hogy vezethesse. Hogy ez hová vezet megtudjátok az évad hátralévő felében, de Hook mindenképpen ott van mellette és a tőle telhető legjobb irányba próbálja vezetni.
 
Az előrejelzések szerint Emma könnyen a sötét oldalon végezheti a Sötétség királynőinek köszönhetően. Ha ez tényleg megtörténne vajon Hook elfogadná a sötét oldalát is, vagy megpróbálná visszaterelni a helyes útra?
Nehéz kérdés, mert mióta próbál hős lenni csak csúszkál, próbál helyesen cselekedni de néha mégis a rossz dolgot cselekszi. Hook még mindig kalóz, ezért egy kis sötétséget talán el tud fogadni újra. De nem tudom, ki kell várni, míg meglátjuk!
 
A tavaszi premierben Hook azt mondta Belle-nek, hogy a szerelem fegyver. Ez azt jelenti, hogy újra sebezhetőnek érzi magát a szerelem miatt?
Azt gondolom teljesen átadja magát Emmának. Az elején ijedt volt ettől a szerelemtől, azért mert ami Milahval történt többszáz évre a gyűlölet útjára vezette. De azt hiszem már elfogadta, hogy szerelmes Emmába. Hook mindig teljes szívével cselekszik, tehát 100%-ig eldöntötte, hogy szereti Emmát és hajlandó megtenni ezért mindent.
 
Még mindig nagyon törődik vele, hogy mire készül Gold és kettejüknek nagyon régre nyúlik vissza a közös múltja. Mi vár rájuk a folytatásban?
Hosszú időt töltött azzal Hook, hogy megpróbálja megölni őt, szóval egyértelműen nem kedvelik egymást. De Hook próbál jobb ember lenni, ezért nem akar engedni ennek a gyűlöletnek. De még mindig ki nem állhatja őt, szóval ez bizonyos módon ismét játékba kerül nemsokára. És Zörgőfürge az ő alakjában grasszált Storybrooke-ban ami mellett nem tud csak úgy elmenni…
 
Ha már szóba került, milyen volt Robert bőrébe bújni a múltheti epizódban?
Nehéz volt, mert egy másik karakter megtestesülését kellett játszanom a saját karakterem korlátain belül. Próbáltam olyan apró mozdulatokat átvenni, amit Bobbynál szoktam látni. Néhány mondatot más ütemben mondani, mint általában. Remélhetőleg jól sikerült.
 
Gondolod, hogy Hook házasságot forgat a fejében?
Házasságot? Nem tudom, Storybrooke egy olyan hely ahol nehéz megtervezni a jövődet…
 
Megtudjuk mi történt Hook és Will között a múltban?
Nem nagyon, de látni fogod milyen volt a kapcsolatuk. Amikor utoljára találkoztak volt egy kis vitájuk. Érdekes lesz felfedezni mi is a valódi problémájuk egymással.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..