Ginny az epizód magazinban

0
10
megtekintések

 
Pár hete a hazai epizód magazin írt Ginny és Josh kisfiáról. Köszönjük a cikket Darlának 🙂
 
A 36 éves Ginnifer Goodwin azzal büszkélkedett, hogy kilenc hónapos csemetéje, Oliver máris megrögzött könyvfaló. A színésznő és férje – egyben sorozatbeli partnere -, Josh Dallas ugyanis rendhagyó nevelésben részesítik fiacskájukat. Nem játszanak le neki mesét semmiféle elektronikus kütyün, például iPaden, okostelefonon és a kicsi tévét sem nézhet. „Idáig ez remekül működött, és az életstílusunk miatt nem is volt nehéz eleget tenni neki. Szerintem ő a földgolyó legkreatívabb kilenc hónapos gyermeke jelenleg” – mesélte az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatban Hófehérkét alakító Goodwin. A család a tévébámulás helyett sokkal jobban preferálja a szabadtéri elfoglaltságokat. Havonta egyszer például ellátogatnak Disneylandbe. Ilyenkor a színésznő szeret valamilyen maskarát húzni, hogy ne ismerjék fel, és háborítatlanul élvezhesse szeretteivel a vidámparkban töltött időt. Ha nem álcázza magát, kénytelen magával vinni a testőreit is. „Disneyland az én igazi közönségem, de nem szeretném, ha velem foglalkozna bárki is, merüljenek csak bele a park élményeibe! Azt pedig nem mondom el, hogy minek öltözöm be ilyenkor, hiszen akkor pillanatok alatt lebuknék, nem igaz?” – mondta nevetve a boldog családanya.
 
Ginnifer töredelmesen bevallotta, hogy otthona már telis-tele van Disneylandből zsákmányolt szuvenírekkel, ugyanis javíthatatlan gyűjtögető. Nemrég el is döntötte, hogy ideje ezen változtatni, különben bele fognak fulladni a sok cuki hercegnős babába és plüssállatba.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..