Belle-Gold-Will szerelmi háromszög

2
14
megtekintések

 
Belle hat héttel a férje távozása után már tovább is lépett. De van még remény Gold számára?
 
A készítők már utaltak rá, hogy Will összetört szívvel hagyta ott Csodaországot, Belle szíve pedig szintén összetört Gold árulása miatt. Sok közös van bennük, hiszen mindketten olyan gonosztevőkbe szerettek bele, akiről azt hitték a segítségükkel megváltást nyerhetnek, ám nem jártak sikerrel.
 
“Belle-nek erősnek kellett lennie. Eddig minden árulkodó jelet figyelmen kívül hagyott Gold hazugságairól, ezért az évad első felét annak szenteltük, hogy felfedezze az igazságot és megtalálja az erőt önmagában ahhoz, hogy véget vessen ennek.” – nyilatkozta Adam Horowitz, de arról is biztosítja a rajongókat, hogy Belle új kapcsolata még nem jelenti, hogy minden remény elveszett volna Zörgőfürge számára. Sőt új motivációt is jelenthet neki az Író lenyomozásához.
” Ő egy olyan ember, aki mindent elveszített, de azért is be fog vetni mindent, hogy visszaszerezze a régi életét. Ám ehhez el kell fogadnia, hogy a dolgok már sosem lesznek olyanok, mint ezelőtt. El kell fogadnia azt az erős és független személyiséget, akivé Belle vált. ”
Akárhogy is, Belle megérdemel egy olyan társat aki többre értékeli őt a varázserőnél és a hatalomnál. Hogy Gold is rádöbben erre vagy Will lesz a befutó azt majd az idő dönti el.
Ti kire voksolnátok?
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Gold őket együtt szerettem meg még akkor amikor az Elvarázsolt Erdőben voltak.
    Nem akarom hogy elváljanak.
    Olyan szép pár.
    De akkor is Gold legyen.
    Pleaseeeeeee. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..