A tavaszi premier felfedezéseiről

0
6
megtekintések

 
Zörgőfürge száműzetése nem tartott sokáig, hiszen már a premier epizódban visszatért az éj sötétje alatt a városba, Ursula és Szörny Ella segítségével. Ám Zörgőfürge akciója során új megvilágításba került a megmentő is, hiszen megtudtuk, hogy megvan benne a lehetőség a sötétségre. De vajon mit is jelent ez pontosan? Az írók elmondják!
 
Emma megmentő státusza veszélyben lehet?
Mindenképpen fel akarjuk kutatni, hogy jóvá lehet e tenni ha rossz dolgot teszel. Lehetsz az az ember, aki lenni szeretnél? Akkor is ha nem úgy indultál neki? Mi tesz hőssé és mi tesz gonosztevővé? Ez nekünk sokkal érdekesebb, mintha kijelentjük, hogy te gonosztevő vagy én meg hős, és a gonosztevők csak gonoszságot cselekedhetnek.
 
Szörny Ella képessége – egy kis csavarral
Az ő képessége a meggyőzés, de szerencsétlenségére csak az állatokra hatásos. Nagyon tetszett az ötlet, hogy beszélni tudjon az állatokkal, csak némileg kegyetlenebb módon, mint Dr. Doolittle. De vajon varázslényekre is hat a képessége? Erre is választ kapunk a folytatásban.
A karakter háttértörténetét pedig a hátralévő epizódok közepe felé ismerjük meg, és amennyire hűek maradtunk a Jégvarázs szálnál az eredetihez, itt épp annyira új pörgést kapott az egész.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..