“A sárkány közbelép” elérhetőségek

5
120
megtekintések

 
Közérdekű: Az általunk készített felirat szabadon letölthető és felhasználható, de kérlek titeket, hogyha tovább osztjátok tartsátok be az adott oldal szabályzatát! Az oldal ezekért a megosztásokért nem vállal felelősséget!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Online angol Epizódképek
Magyar felirat 1 Magyar felirat 2 Indavideó

 
Megjegyzés: Az epizód számozása még mindig nagyon megosztó, a rajongói oldalak a dupla részt egybe számolják, a torrent oldalak pedig egy külön 8-as, 9-es epizódként, így a számozás eltérhet a különböző verzióknál. Mi az adatlapoknál maradunk az egy nagy dupla rész-nél, a felirat viszont a 15-ös számot kapja, hogy aki úgy keresné is megtalálja.
 

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Üdv! Letöltöttem Ncore-ról az 1080p-s változatát mert nekem a kickass blockolva van a gépen, és arra nagyon nem jó a felirat időzítés… mikorra várható egy másik időzítés?

    • Az időzítés azért nem stimmel, mert más kódolásban szedted le. Mi mindig a “HDTV” verzióhoz készítjük el a feliratot, erre ügyelj amikor letöltöd.

      Itt talán elérhető lesz neked is: LINK
      De máshol is rákereshetsz, HDTV-ből is lehet találni nagyobb felbontásút. A lényeg, hogy ne WEB-DL, hanem HDTV legyen a címében.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..