Újabb interjú az írókkal

0
17
megtekintések

 
Hol folytatódik majd a sorozat?
Adam: Egy pár hónnappal a téli finálé eseményei után. Látni fogjuk hogyan nyugodtak le a dolgok Storybrooke-ban és egy kicsit a városon kívül is.
Eddy: Látjuk majd Gold, hogy viseli a számüzetést és hogyan toborozta össze a Sötétség királynőit. Ezek vezetnek majd el egy meglepő felfedezéshez Emmát illetően és Charming és Hófehérke sötét titkához.
 
Charmingék sötét titka és az Emmáról szóló felfedezés kapcsolódik egymáshoz?
Eddy: Abszolút.
Adam: Amit tervezünk az eddigiekből következik. Tovább építi a mitológiánkat, de egy teljesen más irányba tereli.
Eddy: Vannak olyan felfedezések, amikről te tudhatsz, de ők maguk még nem is sejtik. Az Emma születése előtti időkbe nyúlik vissza.
 
Elmondjátok hogy helyezitek vissza a figyelmet a fő karakterekre?
Adam: Amíg a fő karakterekre koncentrálunk majd az elkövetkező történetívben, külső erők érkeznek a városba és azt vizsgáljuk meg hogyan hatnak a karaktereinkre, mit ad hozzájuk és a kapcsolataikhoz.
Eddy: Mi tesz valakit hőssé vagy gonosztevővé? Tényleg ennyire fekete-fehér minden? Vagy van egy szürke terület amit mindig sokkal mókásabb megírni? Sok mindent rendbe teszünk, amit az évad első felében már felvetettünk. Több Regina és Robin, Gold és Belle, Charming és Hófehérke, Emma és Hook várható.
 

Mit tudtok mondani arról a feltevésről, hogy Emma a folytatásban gonosszá válhat?
Adam: A fő téma, hogy mi tesz valakit hőssé vagy gonosztevővé? Mik a különbségek és mik az egyezések? Emmának mindig azt mondták, hogy hős, de ez nem ilyen egyszerű. Szembe kell néznie a jó és rossz kérdésével minden karakterünknek az évad második felében és nem csak úgy, hogy szembe szállnak vele hanem a saját lelkükben is meg kell küzdeniük vele.
 
Mi lesz Rumple első lépése a királynőkkel a boldog befejezés felé?
Eddy: Az első lépése egy embernek aki mindent elveszített az, hogy vissza akarja kapni az egészet és ki kell találnia hogyan. Tudjuk, hogy a varázslat nélküli világban van, a premier epizód igazán megmutatja majd hogyan akarja visszakapni a régi életét. A téli fináléban már láttuk, hogy rájött Regina ötlete talán nem is olyan hülyeség és ő aztán sosem fél ellopni mások ötletét.
 
Mi vár Robinra és Reginára most, hogy Reginát megkörnyékezi a sötét oldal csábítása a Sötétség királynői által?
Eddy: Ebben az évadban Regina sok önmérsékletet mutatott, hiszen nem ölte meg Mariant hanem helyesen cselekedett. De úgy érzi miért tegyek jó dolgokat ha nem kapok érte semmit? Az ahová Regina és Robin tart és hogy mi történik velük az egyik kedvenc részünk a folytatásból.
 
Miben változtatja meg a kutatást az, hogy már Emma is betársult Regina és Henry mellé?
Eddy: Rá fogunk jönni, hogy más emberek is kutatják az írót a hős-gonosztevő spektrum másik oldalán, szóval megkezdődik a hajsza. És egy ponton meg is ismerjük a könyv szerzőjét.
Adam: Az hogy ki is ő és az egésznek mi a háttere fontos része az évad második felének.
 
Milyen kihívások várnak Emmára és Reginára közösen?
Eddy: Az ő kapcsolatuk elég rögös, de Emma megfogadta, hogy megmentőként mindenkinek elhozza a városban a boldog befejezést, így Reginának is és a barátja akar lenni. Regina a folytatásban Emma anyukájához kerül igazán közelebb, de az Emmával való kapcsolatának is látjuk egy új oldalát. A visszaemlékezésekben pedig felelevenítjük az első évados időket, amikor Regina bármit megtett volna, hogy elűzze Emmát a városból.
 
Végig azt vártuk, hogy megtudjuk miért jött vissza Will. A folytatásból megtudjuk?
Adam: Többet tudunk majd meg Willről és a múltjáról. És mint tudjuk ő egykor a Vidám fiúk egyike volt, így Robinnal is lesz némi közös múltja.
Eddy: Megnézzük hogyan is találkoztak ők ketten össze és hogyan csatlakozott Will a csapathoz. És fejest ugrunk abba is, hogy miért érkezett a városba, határozottan többet tudunk meg róla a folytatásban.
 
Esetleg Hook múltjáról is többet tudunk meg?
Eddy: Lesz egy háttértörténete neki is. Látni fogjuk a legkalózosabb időkből.

Hogyan fog együtt dolgozni a tündérek kiszabadításán Hook és Belle?
Eddy: Ami érdekes az az, amikor Hook lelőtte őt a második évadban. Gyalognak használta a Gold elleni bosszúhadjáratában. De most hasonló cipőben járnak, hiszen Gold átverte mindkettejüket. Hook bűntudatos a tette miatt és szégyelli magát, Belle pedig dühös amiért elárulták. Közösen próbálják enyhíteni a károkat.
 
Vannak terveitek arra, hogy esetleg visszatérjenek az Elvarázsolt Erdőbe?
Eddy: Az elmúlt év témája az volt, hogy mindenütt jó de legjobb otthon. Mind rájöttek, hogy az otthonuk már Storybrooke, nincs többé nagy terv hogy portált találjanak. A kérdés az, hogyan tegyék igazi otthonná ezt a helyet és hogyan élhetnének mind boldogan ebben az utópisztikus környezetben?
 
Látni fogunk új világokat?
Eddy: Látni fogjuk Óz birodalmát ismét és a Sherwood-i erdőt, de lesz néhány meglepetés is.

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..