Új spoilerek az évad második felére

0
5
megtekintések

 

  • Regina és Zörgőfürge is elkötelezett, hogy megtalálják a rejtélyes írót, de az, hogy pontosan mit jelent számukra a boldog befejezés határozza meg, hogy hogyan állnak hozzá ehhez a hajszához. Tehát annak a meghatározása, hogy mit is takar számukra a boldog befejezés fontos rész lesz a folytatásnak.
  • Zörgőfürge nem érzi úgy, hogy Belle elárulta őt, hiszen ő kezdett már rögtön a nászúton hazudni neki. Szóval inkább Belle az akinek inkább oka lehet a neheztelésre. Régen látta a szörny mögött az embert, de most csak a szörnyeteget látja. Zörgőfürge pedig sajnos olyan ember, aki csak akkor tanulja meg értékelni a dolgokat, miután elveszítette őket. Sok jóvátételre lesz szüksége, hogy ezt helyrehozza és akkor sem biztos hogy sikerül.
  • Charming és Mary Margaret az elmúlt időkben külön utakon jártak, de most ismét közösen kerülnek a középpontba az Író keresése és a Sötétség királynői kapcsán. Az első néhány epizódban fény derül egy sötét titokra a múltjukból és a káosz középpontjában találják magukat.
  • Barbara Hershey visszatér Coraként a visszaemlékezésekben.

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..