Spoilerek az évad második felére

0
22
megtekintések

 

Bár újabb időbeli ugrásnak nézünk elébe –  ami ezúttal 6 hét lesz – de a sorozat írói megígérik, hogy egyetlen fontos pillanatot sem fogunk elmulasztani. “Nem ismételjük a tavalyi kimaradt év koncepciót. Hagyunk időt a karaktereinknek, hogy fellélegezzenek azok után amik történtek, engedjük leülepedni a dolgokat és megnézzük hogyan hatottak az évad első felének eseményei mindenkire. És az első évad közvetlen következményein kívül, adunk egy kis időt arra is a karaktereknek, hogy felkészüljenek arra ami még rájuk vár. Hiszen amikor az évad második felének kezdetén egy új esemény történik ismét bedobjuk őket a zavarosba és sok mindennel kell majd foglalkozniuk.” – nyilatkozta Adam.

 

“Az évad második fele arról szól majd, hogy mi tesz hőssé vagy gonosztevővé és hogyan valósítsuk meg a boldog befejezésünket. A könyv és az író történetszála, amit már az évad első felében is ízlelgettünk most tényleg előtérbe kerül majd. Végre tényleg előremozdítjuk Regina kutatását a boldog befejezését illetően. ”

Tehát még van remény Robin és Regina számára, hiszen a Gonosz királynő küldetésre indul, hogy megtalálja a boldogságát, aminek a legjobb módja ha megtalálja a rejtélyes írót, akit a sorozat készítőinek ígérete szerint teljes valójában meg fogunk ismerni az évad végéig.

 

De Reginára nem csak kutatás vár a folytatásban, hiszen még több közös pillanata lesz Emmával és még két másik erőteljes tündérmese hősnővel. “Alig várom, hogy a rajongók lássák Demóna és Regina első találkozását és hogy még többet tudjunk meg a történetükről. És szintén izgatottak vagyunk azért, ahogy Hófehérke és Regina tovább építgeti a barátságát.” – nyilatkozta Eddy Kitsis.

Azt is megtanultuk már, hogy vékony határ van a jó és rossz között, ezért meg kell kérdeznünk: Ha a Sötétség királynői megérkeznek a városba lehetséges, hogy Emmát rávegyék arra, hogy gonosztevőként használja az erejét? ” Erre a kérdésre fel fogjuk tárni a választ az évad második felében. Emma erejét jobban kivesézzük a folytatásban, hogy mit jelent megmentőnek lenni és mit jelent ez az erő. Közeli kapcsolatba került olyan emberekkel akik jóra használják a mágiát és Reginával is, aki rosszra használta. Bár Regina már a megváltás útjára lépett, ez megmutatta Emmának mennyi különböző lehetőség rejlik a mágiában.” – zárta az interjút Adam.

 

Előző cikkZelena a forgatáson
Következő cikkÚj rövid előzetes
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..