Meseszereplők a valódi világban

0
47
megtekintések

 
A legújabb hírek szerint, nem Robin és Mr. Gold lesz az egyetlen aki távozik Storybrooke-ból. ” Lesznek újonan érkezők és újabb távozók is. Izgalmasnak találtuk, hogy a karaktereink közül néhányat megnézzük, hogyan boldogul a valódi világban.” nyilatkozták az írók, majd hozzátették, hogy Robin Hood New York-i életének például egy teljes epizódot szentelnek majd.
 

Illetve meglepő felfedezésekből sem lesz hiány a folytatásban, Emmáról is új sokkoló információk látnak majd napvilágot, illetve Charming és Hófehérke sötét titkára is fény derül, ami az Emma születése előtti időkbe vezet minket vissza. A mongúz hadművelet is tovább folytatódik természetesen, ami új lendületet hoz Regina és Emma viszonyába. Emma és Hook kapcsolata is tesztelve lesz, hiszen az élet néha bizony közbe avatkozik. Sőt az írók ígérete szerint új világokat is megismerünk, illetve tovább bővítjük az ismereteinket néhány eddig megismert világról is.
 

Illetve ismét élvezhetjük majd a szokásos premier előtti összefoglaló epizódot is, ami ezúttal a Storybrooke titkai címet viseli majd. A fordítást ezúttal is el fogjuk készíteni hozzá, de majd csak a “Sötétség a város szélén” premier epizód után valamikor, valószínűleg hétvégén.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..