Interjú az írókkal a tavaszi premierről

0
22
megtekintések

 
Végleg búcsút mondtunk Elsának, Annának és Kristoffnak?
Adam: Számunkra befejeződött Arendelle.
Eddy: Nagyon mókás volt behozni ezeket a karaktereket, mondhatni ez volt a saját fanfiction-unk.
Adam: A sorozat szempontjából pedig fontos, hogy Anna és Elsa hatása tartós marad a karaktereinken.
 

A Jégvarázs történetet azért nem ismerték a szereplők, mert az ő idejük szerint még nem adták ki a mesét. Valaha megjelenik Storybrooke-ban is a film?
Adam:
Körülbelül 6 hónap múlva lehet jegyet foglalni rá a Storybrooke-i mozikban. (viccelődik)
Eddy: Storybrooke tartja a lépést az újdonságokkal amikor tudja, de a moziknak nehéz dolga van a városban, mert állandóan szörnyek jelennek meg törni-zúzni. Kiakasztják a stúdiókat.
 

Remek volt, ahogy Emma végre megtanulta egy kicsit irányítani az erejét. Megtudhatjuk, hogy neki is egy képessége van – mint Elsanak a fagyasztás – vagy ő is sok mindenre képes, mint Regina?
Eddy:
Bizonyos karaktereknek speciális képessége van, mint például Elsának. De láttuk a varázslatot művészetként is, ahogy például Regina, Cora és Zörgőfürge űzi. Emma inkább ebbe a csoportba tartozik.
Adam: Ő a megmentő, varázslattal született. Meg fogjuk tudni mit jelent ez számára és mi a végzete azon túl amit már eddig is elmondtunk.
 

Azt mondtátok a tavalyi finálé után, hogy Zelena végleg meghalt, most mégis visszatér Nyugati boszorkányként. Ez hogy lehet?
Adam:
A karaktereink nézőpontjából halott és az is marad. Néha a szavainkat nem hajszálpontosan úgy értjük, ahogyan hangzik.
Eddy: Vagy csak egy héttel később jön egy jó ötletünk. Igazán mókás együtt látni Reginát a nővérével. Van egy mókás ötletünk Zelenának, amit elkezdtünk már az előző év végén és most szépen lassan a helyére kerül.

 
A varázsló süvegét és annak hatalmas erejét már láttuk, de magát a Mágust még nem. Ő Yensid lesz és visszaveszi majd ami az övé?
Adam:
Ez olyasmi amit sokkal részletesebben fel fogunk tárni az évad második felében. A premierben megjelenik néhány utalás a Fantázia mesére.
Eddy: A süvegeket pedig tovább lehet adni, tehát mi csavartunk egyet rajta, hogy kihez tartozik.
 

Honnan jött a Demóna, Ursula, Szörny Ella trió ötlete?
Adam:
Ami Demónát illeti, őt már az első évadban bemutattuk. A második epizódban megismertük a barátságát Reginával és ami még fontosabb, megismertük hogy más karakterekkel is kapcsolatban áll. Ezekre most fény derül és nagyon hamar világossá válik, hogy mit akarnak ők hárman együtt.
Eddy: És persze ismét felmerül a kérdés: Kaphatnak a gonosztevők boldog befejezést? Felfedezzük, hogy Gold elveszített mindent, Regina pedig készül valamire. Talán eljött az ideje, hogy a gonosztevők is megkapják a boldog befejezést. A hősök mindig csapatban dolgoznak, most pedig a gonosztevők is összefognak. Demóna egyértelmű volt, hiszen már beleírtuk a mitológiánkba, Ursulára is utaltunk már az Ariel centrikus epizódban. Szörny Ella pedig… őt mókásnak találtuk.
Adam: Megcsavartuk az ő karakterét is, nem pontosan olyan, mint a filmekben, de sok utalást tettünk a híres dolgaira. Ahogy a többi karakterrel is, kerestünk egy lehetséges kapcsolatot a “Once” univerzummal és nagyon izgatottak vagyunk hogy végre felfedhessük. Igazán élvezetes volt megírni.
 

Lesz Szörny Ellának varázsereje is?
Eddy:
Persze, hol lenne a poén ha nem lenne? Remélhetőleg valami állatokkal kapcsolatos…
Adam: Kutyákkal talán?
 

Pongó fel fogja ismerni őt?
Eddy:
Határozottan ijedt lesz, amikor összetalálkoznak.
 

Látni fogjuk kettejük történetét?
Eddy:
Nem kimondottan Pongót, inkább az ükapját.
Adam: Megismerjük Pongó származását.
Eddy: A film az 50es években játszódik, a mi Szörny Ellánk sokkal inkább jazz korszakos, amolyan Zelda Fitzgerald-os.
 

Tehát Anitát és Rogert nem fogjuk látni az eredeti filmből?
Eddy:
Nem, tényleg átalakítottuk a történtetét.
Adam: Remélhetőleg elkaptuk a karakter szellemét és a rajongók velünk tartanak ezen az őrült úton.
 

Visszatérve Demónára, sokan halottnak hitték.
Eddy:
Ezt megértjük, mi is azt hittük róla már kétszer is. Először azt hittük Emma megölte őt, aztán a második évadban visszatért hamuszörnyként, mert egy olyan varázslat volt rajta ami megőrizte őt, akármilyen állapotban is legyen. Sosem láttuk a testét vagy a szívét. Hogy most miképpen támadt fel, azt pedig az első néhány epizódban el fogjuk magyarázni.
 

Ha már visszatér Aurora, Mulánra is van még esély?
Eddy:
Megpróbáljuk. Jövő évre már van egy ötletünk számára, ebben az évben  már nagyon sok új karaktert mutattunk be. De imádjuk Jamie-t és Mulán karakterét is, be akarjuk fejezni az ő történetét is.
Adam: Hosszú listánk van arról, amit még meg akarunk valósítani és Mulán is a lista tetején van.
 

Tehát március 1-én már Elsáék távozása után tér vissza a sorozat.
Adam:
Néhány hónappal később. De látni fogjátok Robint New York-ban, Zörgőfürge életét és a városban történt változásokat is.
 

Hook és Emma pedig tovább randizgatnak.
Eddy:
Eléggé jól áll a szénájuk, de látni fogjuk őket szembeszállni a világgal. És megismerjük Hook néhány titkos félelmét is, sőt a Sötétség királynőinek egyikével is megvan a saját története.
 

Hogy mossa tisztára magát a süveggel történtek után és hogy Storybrooke lakóinak jelentős részét belezárta?
Adam:
Látni fogjuk ahogy küszködik vele és egy váratlan szövetségese is akad Belle személyében, aki szintén bűnösnek érzi magát a történtek miatt. Mindkettejüket átverte Gold és most közösen dolgoznak majd érte, hogy kiszabadítsák a tündéreket.
 

Az év témája úgy tűnik az, hogy a gonosztevőknek is megjár e a boldog befejezés.
Eddy:
Sokkal inkább az, hogy mi tesz valakit hőssé vagy gonosztevővé, talán nem is olyan fekete-fehér a dolog, mint gondolnánk. Fel fogjuk tárni ezt a szürke területet. Fel fogjuk fedezni, hogy talán nem is minden gonosztevő olyan rossz és a hősök sem mindig hősiesek.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..