Folytatódik Robin városi kalandja

0
27
megtekintések

 

Továbbra is folytatják Robin New York-i kalandjait kedvenceink. Először befejezték a tegnapi rablós történetszálat és Robin visszaszerezte a táskát, majd telefonált valakivel és a “The Wizard of Oak” nevű helyre tért be. Hamarosan villogó rendőrautók érkeztek az épület elé és kedvenc tolvajunk után mentek. Talán a lóháton városban grasszálásért keresték a zsaruk? Vagy csak megirigyelte Hook-ot, akinek szintén meggyűlt a baja a rendőrséggel, amikor a városban járt? Úgy tűnik a meseszereplőknek állandó szokásává válik, hogy letartóztatják őket New Yorkban…
A forgatások egészen estig folytatódtak, amikor is Mr. Gold jelent meg és beszélt Robinnal. Egy darabig beszélgettek – Robin egy dobozt szorongatott a kezében közben – majd Gold hátat fordított és elment.

 

A forgatási képeket folyamatosan követhetitek a facebook oldalunkon, illetve már a galáriánkban is találtok jópár jobb minőségű képet:

 

  

Facebook link: forgatási képek 1 / forgatási képek 2

Galéria link: 4. évad > forgatási képek > 4×17 Heart of Gold

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..