Demóna interjú

0
76
megtekintések

 

Hogyan sikerült visszatérned a Once Upon a Time-hoz, hogy ismét Demóna bőrébe bújj?

Kristin: Színészként sok mindent nem tudunk. Nem tudom biztosan, hogy véletlenül döntötték e el akkor, hogy visszahozzák Demónát amikor a True Blood véget ért, de a menedzseremnek megmondtam, hogy tudassa velük, hogy ráérek utána, mert nagyon vicces volt Lana Parillával forgatni.

 

Demónával együtt megkapjuk Szörny Ellát és Ursulát is, mint a Sötétség királynőinek Hogyan fognak ők hárman különbözni a többi gonosztevőtől akit eddig Storybrooke-ban láttunk?

Kristin: A folytatás meglepett, mert most csupa olyan karaktereket kombináltak össze, akik eddig sosem találkoztak. A Disney mesékben mind különállóak voltak. Soha sehol nem láttuk még egy szobában ezeket a karaktereket korábban.

 

A karaktereket tekintve milyen a viszony közted, Victoria Smurfit és Merrin Dungey között?

Kristin: Ó te jó ég! Nagyon szerencsésnek érzem magam! Lanával együtt dolgozni az első évadban maga volt a menyország, ő a legszenvedélyesebb, legviccesebb és legodaadóbb ember akivel találkozhatsz. A True Blood után nagyon szomorú volt, hogy többé nem dolgozhatok azokkal a színészekkel, akiket jobban nem is szerethetnék, ezért kerestem valamit ami ismerős, ahol kényelmesen és jól érezhetem magam. Azonnal arra gondoltam, hogy Lanával dolgozok megint. Elindultam Vancouverbe aztán beséltált Victoria és Merrin. Csodálatosak. Victoria ír és több energiája van, mint 50 férfinek együttvéve. Merinnel pedig 15 éve egy színésziskolába jártunk, először nem ismertem fel, hogy ő játsza Ursulát.  Összeszedtek minket és tényleg nagyon jól szórakoztunk. Amikor besétálsz egy forgatásra sosem tudhatod, hogyan jössz ki a többiekkel, naponta meg is jegyezzük milyen szerencsések vagyunk mi hárman.

 

Ha már említetted Lanát, kaptunk egy rövid bepillantást az első évadban kettejük nehéz kapcsolatáról, amikor Regina megszerezte tőle a Sötét átkot. Ebben az évadban mélyebb bepillantást is kapunk ebbe?

Kristin: Igen. Demónának megvan a maga története. Az első évadban volt egy sor amikor úgy nevezték egymást, hogy “öreg barátom”. Ebben az évadban megismerjük ennek a történetét, lesz néhány érdekes visszaemlékezésünk. De Charming herceggel is megvan a múltja Demónának.

 

A karaktered utoljára a nyáron került rivalda fénybe az Angelina Jolie feldolgozás kapcsán, ahol bepillantást nyerhettünk a múltjába is. Milyen lesz ehhez képest a te Demónád?

Kristin: Amint megtudtam, hogy visszatérek a szerephez eldöntöttem, hogy nem nézem meg a filmet, pedig nagyon vártam, hogy a szünet alatt megnézzem. Nem is tisztelhetném jobban Angelina Jolie-t és biztosan csodálatos film, csak nem akartam, hogy az ő verziója legyen a fejemben, ahogy a true blood-nál sem olvastam el a könyveket. Nem tudom Adam és Eddy mennyire különbözőre írták meg a történetet, de szeretem az ilyen karaktereket játszani, akik gonoszak, de indokoltan. Sok-sok szín van bennük, ott van a hideg oldaluk, a humor és a körültekintés. Látják a gyenge pontjukat, az érzelmi gyengeséget és próbálják kiölni magukból, de talán nem jártak teljes sikerrel. Jobban szeretem az olyan gonosz karaktereket, akik megnyerőnek látszanak. Ez a kontraszt teszi őket többé.

 

A True Blood-ban játszott karaktered sosem volt szégyenlős az öltözékét illetően, mit tudsz mondani Demóna ruhatáráról?

Kristin: Azt gondolom igazán csodálnák egymást emiatt. A két legjobb ruhatervezővel dolgoztam együtt, Audrey Fisherrel és Eduardo Castróval, a jelmezeik igazán lenyűgözőek. El sem tudom hinni milyen csodás minden jelmezem és milyen szerencsés vagyok. Demóna Storybrooke-i öltözete épp olyan lenyűgöző, mint a mesevilági. Biztos vagyok benne, hogy Pam tisztelné emiatt.

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..