Bemutatkoznak a Sötétség királynői!

0
51
megtekintések

 

Demóna: Mióta utoljára láttuk Demónát kijött a Demóna mozifilm Angelina Jolie-val, de a sorozat készítői továbbra is ragaszkodni fognak ahhoz a gonosztevőhöz, akit ők hoztak létre. ” Őt a klasszikus Csipkerózsika történet ihlette, szerettük a Demóna filmet, de továbbra is arra a karakterre építünk akit az első évadban bemutattunk.” – nyilatkozták az írók. A karakter ördögi arcát már megismertük korábban, most pedig jönnek a kezdetek. ” Röviden találkoztunk vele az első évadban, de most többet kapunk a háttértörténetéből is. Nem csak Reginával látjuk majd a kapcsolata kezdetét, de a rajongók azt is felfedezhetik majd, hogy sok más városlakóval is múltja van. A nézőpont teljesen a saját mitológiánkat építi fel, beleértve Zörgőfürgét, Reginát, Aurórát, Hófehérkét és Charmingot. Továbbra is megcsavarjuk ezeket az ikonikus karaktereket, ahogy beillesztjük őket a “Once Upon a Time” világába. ”

 

Ursula: Figyelem-figyelem, idén az igazi tengeri boszorkány kerül az utunkba és megígérhetjük, hogy még gonoszabb lesz, mint a csaló akivel az előző évadban találkoztunk. “Talán emlékeztek rá, hogy az előző évadban Regina bajba került amiatt, hogy eljátszotta Ursula szerepét. Most viszont itt az idő, hogy fejest ugorjunk mélyebben is Ursula múltjának viharos vizeibe. A története az OUAT mitológiájára épül és még jobban feltárja azt. Ahogy a múlt évben láthattuk, a Kis hableány mesénk nem egészen úgy történt, mint a Disney verzióban és Ursula története is eléggé különböző lesz.”

 

Szörny Ella: Ha azt gondoltad, hogy az OUAT Szörny Ellája, csak egy kutyamániás milliomos lesz, akkor jobb ha újra átgondolod, mert a hatalmas bunda alatt komoly hatalom rejtőzik. ” Ahogy megcsavartuk Szörny Ella karakterét, már nem szükségképpen az az őrült nő a Disney filmből. Az eredete az Elvarázsolt erdőbe vezet vissza és némi hatalommal is rendelkezik majd. Szinte semmiben sem hasonlít a filmhez, a karaktere szellemiségéből felismerhettek valamennyit, de sokkal több lesz annál.”

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..