Lily

Eredeti név Lily Page
Storybrooke megfelelő
Első megjelenés Törött üveg (4. évad 5. rész)
Alakítja Nicole Munoz (fiatal), Agnes Bruckner (felnőtt)
Története

Lily a Varázslat nélküli világban nőtt fel, ám az Elvarázsolt Erdőben született Demóna lányaként. Hófehérke és Charming herceg szakította el az édesanyjától, majd száműzték belé Emma sötétségét, ezek után pedig véletlenül átkerült Ursulával és Szörnyellával együtt a Varázslat nélküli világba. A két nő ezután örökbe adja a kicsit, akit örökbe is fogadnak.

Sok-sok évvel később elszökik apjától, így találkozik Emmával, akivel összebarátkozik. Feltörnek egy nyaralót, ahol eltöltik az éjszakát. Elhiteti Emmával, hogy akár csak ő, ő is árva, ám később kiderül, hogy van családja. Mikor az apja érte jön, elmondja barátnőjének, hogy sosem szerette az apját és tényleg csak örökbe fogadták, azonban Emma már nem hisz neki, a karjára rajzolt csillagot letörli és ott hadja a lányt.

Később – mikor Emmát már örökbe fogadták – ismét felbukkan Emmánál, aki ugyan megbocsájt neki, de ismét becsapja a lányt: ellopja a nevelőszülők pénzét. Hiába állítja, hogy jó akar lenni, de csábítja a sötétség, Emma már nem bízik benne és inkább elszökik a nevelőszüleitől és tőle is. Ezek után Lily találkozik a Mágus inasával, aki egészen különös dolgokat tár fel számára…

Sok-sok évvel később, felnőtt korában Emma megtalálja őt az anyja kérésére, ám hamar kiderül, hogy mindenről tud: a mágiáról, a múltjáról és hogy Emma szülei miatt lett ilyen a sorsa. Úgy dönt, megbosszulja a hősök tetteit és nekivág Emma kocsijával Storybrooke városának, azonban Emma megállítja és visszaviszi édesanyjának. Mikor megismerkedik az anyjával, Demónával, rájön, hogy mégsem olyan nagy gonosztevő, mint ahogy hitte a nőről, ám mégis kialakul köztük a kapcsolat, anyja pedig lebeszéli a bosszúról, hogy végre boldogak legyenek.

Kedvenc idézetek: “”
< VISSZA A TÖBBI SZEREPLŐHÖZ