Piroska ismeretlen története

Piroska karaktere az első két évadban fontos szerepet játszott a sorozatban, de amikor az őt alakító színésznő, Meghan Ory a CBS “Intelligence” című sorozatában szerepet kapott háttérbe szorult a karaktere. Azonban a legújabb OUAT regényben – amiről korábban már írtam nektek – végre főszerephez jut és a rajongók jobban megismerhetik a fiatal korát.

A történetről: A 16 éves Piroska egy olyan faluban él a Nagyival, ahol farkasidő alatt a túlélés egyetlen módja ha bedeszkázzák a kunyhókat és elrejtőznek. Piroska emellett besegít a Nagyi üzletében is, háztól-házig szállítja a frissensült finomságokat a kis kosárkájában. A lány állandó küzdelmet vív a vad természete és a szigorú neveltetése között, hiszen felfedezi, hogy igazán temperamentumos tud lenni, ha a kegyetlen lányok túl messzire mennek vele. Ahogy Zörgőfürge mondta a sorozatban “Ha megtanuljuk irányítani, már nem kell félnünk tőle.” A könyvben találunk visszaemlékezéseket is 13 éves korára, amikor megkapta a köpenyét és a Piroska becenevet, illetve rémálmok gyötrik, amiket nem ért, de a rajongók felismerhetik benne a farkas oldalát.

A regény csak 2015. szeptember 22-én jelent meg Amerikában, de máris napvilágot látott a borítója, amit el is hoztunk nektek. Magyar megjelenésről egyelőre nincs információ.

Borító link: egyéb > könyvek