Sorozatzáró – Emlékezetes jelenetek rangsora

0
682
megtekintések

Kedves mindenki! Nagyon szépen köszönjük a sok visszajelzést a finálé kapcsán, örömmel tölt el minket, hogy ennyien követtétek és szerettétek a munkánkat. Természetesen az érdem elsősorban a remek sorozaté – ami bár néha kissé döcögött, mégis reményt és optimizmust csempészett a mindennapjainkba – és persze Shaly-é, aki 5 éven át segített, hogy a magyar rajongókhoz is eljusson a műsor üzenete! 🙂 Büszke vagyok rá, hogy az utóbbi időben már én is a részese lehettem ennek.

Remélem most már mindenkinek sikerült megnéznie a finálét, ugyanis a továbbiakban spoileres szavazás következik!!!! A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttem nektek egy listát a finálé emlékezetes pillanataitaiból, melyben szavazhattok, hogy melyik mennyire nyerte el a tetszéseteket. Amelyik tetszett ott a zöld felfelé nyilat nyomjátok meg, amelyik nem annyira, ott a piros lefelé mutató nyilat. A számozás a képek mellett értelemszerűen a jelenet jelenlegi helyezését mutatja, mely folyamatosan változhat a szavazataitok alapján. 🙂

Előző cikk7. évad – Epizódkibeszélő 7×22
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..