7×21 leírás és promóképek

0
287
megtekintések

Míg Hyperion Heights lakói az átok megtörését ünneplik, Henry-t meglátogatja a Kívánság Zörgőfürge, aki ördögi tervet eszelt ki Ellának és Lucynak, hogy megakadályozza Weavert a Zordon erejének elpusztításában. Henry, Roni, Weaver és Rogers megoldás reményében a Kívánság világba látogat, ami jó pár régről ismert, szeretett és rettegett karakterünk otthona. Eközben a visszaemlékezésekben a fiatal Henry is ajánlatot kap a Kívánság Zörgőfürgétől, aminek szörnyű következményei lehetnek.

Állandó szereplők:
Lana Parrilla – Regina/Roni, Robert Carlyle – Rumplestiltskin, Colin O’Donoghue – Hook/Rogers, Andrew J. West – Henry Mills, Dania Ramirez – Cinderella/Jacinda és Alison Fernandez – Lucy.

Vendég szereplők:
Jared Gilmore – Fiatal Henry, Beverley Elliott – Nagyi, Rose Reynolds – Aliz/Tilly, Tiera Skovbye – Robin/Margot, Jeff Pierre – Naveen/Drew, Robbie Kay – Pán Péter Pan, Victoria Smurfit – Szörnyella, JoAnna Garcia Swisher – Ariel, Timothy Webber – Varázsló inas és Trevor Roberts – Remy.

Epizód képek: (nagyobb méretért kattints a kisképekre)

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..