7×21 – Robin Hood visszatérése

2
445
megtekintések

Az “Egyszer volt, hol nem volt” rajongók nagy örömére Regina (Lana Parrilla) és Robin Hood (Sean Maguire) újra összetalálkozik, még a sorozat zárása előtt! Parrilla a TV Guide magazinnak mesélt a nagy újratalálkozásról.

“Igen, Robin és Regina újra közös jelenetben lesz látható!” – árulta el Parrilla. Maguire a sorozat utolsó előtti epizódjában tér vissza, és a színésznő szerint igazán varázslatos pillanatnak ígérkezik. “Meg van benne minden, amit az ember remélhet. Csodálatos, igazi OutlawQueen jelenet. Ez kettejük csodás álma és igaz szerelme.”

Regina ugyan mostanság Dr. Facilierrel (Daniel Francis) került közelebbi viszonyba, de Regina és Robin között még mindig meg van a szikra és a színésznő nem is lehetne boldogabb, hogy újra együtt dolgozhatott Sean-al.

“Én, mint a színésznő, aki életre kelti Reginát szörnyen élveztem, hogy még egyszer utoljára elmesélhettük kettejük történetét. Hiányzott már a közös munka Sean Maguire-el. Vele dolgozni egyszerű és kényelmes. Csodás a kémiájuk és mindig is támogattam ezt kapcsolatot, szóval nagyon örültem a visszatérésének.”

2 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..