7. évad – Dania Ramirez interjú

1
268
megtekintések

Dania Ramirez is interjút adott a napokban, melyben mesélt az élményekről, amit a sorozat forgatása során szerzett és persze arról is, hogy mire számíthatunk az utolsó epizódokban.

Színesbőrű nőként Dania sokra értékelte, hogy egy ilyen ikonikus karakter bőrébe bújhatott.
“Amikor részt vettem a válogatáson nem tudtam, hogy kinek a szerepére jelentkeztem. Számomra egy álom vált valóra azzal, hogy Hamupipőke bőrébe bújhattam, hiszen latin kislányként erről soha még álmodni sem mertem.” – nyilatkozta.

A hetedik évadban csatlakozni a stábhoz, nem is volt olyan nehéz feladat.
“A stáb nagyon barátságosan fogadott. Nem sokat lógtunk együtt a forgatáson kívül, mivel Vancouver-ben voltunk így ha szabadságot kaptunk mindenki sietett haza LA-be, de számíthattunk egymásra. Jól elszórakoztunk a forgatások között és mindig jó volt a hangulat.”

Jacindában próbálta kifejezni a karaktere “anyai oldalát”.
“Ő nagyon stabil személyiség. A mesevilágbeli története inkább az első szerelmére koncentrál, de Jacinda sztorija inkább az anyaságról és a családról szól, szemben a sok nehézséggel amit a világ zúdít rá. Úgy hiszem ő gyakran mindenki mást maga elé helyez, ami igazán nemes életfilozófia.”

Alison Fernandez-t, a Lucyt alakító színészpalántát nagyon megszerette.
“A határok kicsit elmosódtak nálunk a valóság és a színészet között. Mindenki próbált odafigyelni Alisonra. Ő igazán élettel teli és vibráló személyiség. Jó érzés volt, hogy Vancouverben is volt gyerektársaságom hiszen a sajátjaimat otthon kellett hagynom. Alison előhozta a bennem élő kislányt.”

Sokan visszatérnek a sorozat zárására a régi szereplők közül.
“Sokan visszatérnek a régi kedvencek közül, ami néhány összetűzéshez vezet majd a karakterek között.”

A régi főszereplők közül mindenki visszatér a fináléra – Jennifer Morrison, Josh Dallas, Ginnifer Goodwin és Emilie de Ravin – Ramirez pedig különösen élvezte egyikükkel a közös munkát.
“Jennifer Morrisonnal forgattunk közösen — imádtam őt! Igazán bájos és mókás teremtés. Igazán inspiráló volt, hogy mennyire törődik a karakterével és mennyire szívügye Emma Swan. A rajongók örülni fognak, mert végül megkapják azt, amire az egész évadban vártak.”

A sorozat lezárása keserédes érzés a stábnak.
“Azoknak akik hosszú évek óta részei ennek az egésznek, a lezárás egy kicsit szomorú, de mindenki izgatott is az utolsó kalandok miatt. Mindnyájan érezzük, hogy egy igazán különleges dolog részesei voltunk és próbáltunk minél több szép emléket szerezni, még mielőtt lezárul ez a fejezet.”

Arról szűkszavúan nyilatkozott, hogy mi vár még a karakterére a fináléig.
“Jacinda továbbra is nehezen tudja elhinni, hogy tényleg az lenne, akinek a lánya gondolja. A visszaemlékezésekből pedig többet tudunk meg arról, miképp szerettek egymásba Henry-vel.”

A lezárásról szintén nem árult el sokat, de azt elmondta, hogy a befejezés megfelelt a várakozásainak.

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezekben az interjúkban soha nem derül ki semmi sem. Akármelyik színésszel olvasok riportot, mindegyik elmondja, hogy hogyan imádják egymást a kollégáikkal, milyen inspiráló volt együtt dolgozni, milyen jó volt a hangulat a forgatáson.
    Egyetlen üdítő kivétel volt, amikor a Született feleségek egyik férfiszereplője lenyiltkozta ,hogy azért a hagyta ott a sorozatot, mert nem bírta elviselni a főszereplő nők egymás iránti féltékenységi hisztijét.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..