7×12 leírás és promóképek

0
231
megtekintések

Tiana megkoronázásának napján összetűzésbe kerül Dr. Facilierrel, ami egy váratlan utazáshoz és egy aligátor utáni hajszához vezet, mely hamarosan sötét fordulatot vesz. Eközben megismerkedik valakivel és ez a találkozás örökre megváltoztathatja az életét.

Ezalatt Hyperion Heights városában, Sabine összefut egy régi baráttal, akinek a tervei veszélybe sodorhatják a lány kulináris álmait. Eközben Rogers és Weaver egy Vak Boszorkány után nyomoz és sokkoló felfedezést tesznek a Nyolcak Rendjével kapcsolatban.

Állandó szereplők:
Lana Parrilla – Regina/Roni, Robert Carlyle – Rumplestiltskin, Colin O’Donoghue – Hook/Rogers, Andrew J. West – Henry Mills, Dania Ramirez – Cinderella/Jacinda és Alison Fernandez – Lucy.

Vendég szereplők:
Rebecca Mader – Zelena/Kelly, Robin Givens – Eudora, Daniel Francis – Dr. Facilier/Mr. Samdi, Jeff Pierre – Vadász/Naveen/Drew, Trevor Roberts – Remy, és Chilton Crane – Hilda.

Epizód képek: (nagyobb méretért kattints a kisképekre)

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..