7. évad finálé – Maradnak örökre elvarratlan szálak

0
663
megtekintések

Szombaton végre megérkezik a tavaszi premier, ami felvezeti az utolsó 12 részt. Ez minden bizonnyal keserédes érzés – több okból is – és mindenki azt találgatja, hogy mégis milyen lezárást tudnak kitalálni az írók az újrakezdett hetedik évad végére, miután az eredeti történetszál lezárása már tavaly megtörtént. Nos az EW a producerekkel készített interjúban erre kereste a választ!

Aki még mindig abban reménykedik, hogy a hosszú évadokon át tartó rengeteg elvarratlan szálra – például a Lily/Demóna ügy – végül mégis magyarázatot kap, sajnos csalódni fog. “Nem annyira a szálak elvarrásáról szól majd a finálé, inkább visszaidézni azt a hangulatot amit megteremtettünk, az igazi “Egyszer volt, hol nem volt” hangulatot.” – nyilatkozták az alkotók, majd Edward Kitsis hozzátette hogy az utolsó epizódokkal igyekeznek emléket állítani annak, hogy miért szerettük ezt a műsort.

“Ez a 12 rész egy utolsó nagy kaland. Talán néhány régi ismerőst is viszont látunk. Búcsút veszünk a sorozattól és megemlékezünk arról, amiért megszerettük — a kifordított tündérmesékről, a szerelmi szálakról, a kalandokról és a varázslatról. Az utolsó két epizód nem annyira a leköszönésről szól majd, sokkal inkább olyan, mint egy utolsó rájátszás.” – nyilatkozta.

Hogy nem kapunk konkrét válaszokat a lezárásban erősen emlékeztet a LOST fináléjára – aminek a munkálataiban szintén részt vett Eddy és Adam – de megnyugtatták a rajongókat, hogy ez a döntés nem azért született, mert szorított az időcipő. Voltaképpen már úgy fogtak bele a hetedik évadba, hogy szem előtt tartották, talán ez lesz az utolsó évad. “A finálé épp olyan lesz, amilyennek elterveztük, csak nem lesz benne végső csavar.” – magyarázta Eddy és elárulta, hogy volt már egy határozott elképzelésük arról, hogy mit kezdenének a történettel, ha megkapják a nyolcadik évadot. “Senkinek sem beszéltünk róla. Tartogatjuk, hátha pár éven belül megkeresnek minket egy spin-off kapcsán”

Mit gondoltok sikerül majd egy méltó befejezést összehozni vagy jobb lett volna ha a hatodik évaddal lezárul a történet? Minden véleményt szívesen fogadunk hozzászólásban 😉

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..