Kaszát kapott a sorozat – Nem lesz 8. évad

3
963
megtekintések

A reboot kedvelőinek rossz hírt hoztam, pár órája jelentették be, hogy a hetedik évaddal véget ér a sorozat.

“Amikor először hallottuk Eddy és Adam ötletét, rögtön tudtuk, hogy ez valami különleges. Búcsút venni az Egyszer volt, hol nem volttól keserédes érzés, de örökké az ABC örökségének része lesz a műsor és alig várjuk, hogy a Nézők is megismerjék az utolsó fejezetét.” – nyilatkozta a csatorna.

A sorozat írói pedig így kommentálták a bejelentést: “Hét évvel ezelőtt megálmodtunk egy műsort, ahol a legsötétebb időkben is ott ragyog a remény és az esély a boldog befejezésre, de nem hittük, hogy ez mindnyájunkkal megtörténik – sok-sok évnyi kaland, varázslat és szerelem révén. Hálásak vagyunk mindenkinek aki közreműködött és segített létrehozni mindezt. De mindenekfelett köszönjük a rajongóknak, az ő hűségük és szenvedélyük az igazi varázslat a műsor mögött. Reméljük még egyszer utoljára csatalkoztok hozzánk erre a pár órára egy utolsó kalandozásra az Elvarázsolt erdőbe.”

Holnap egy interjút is hozok erről az írókkal, addig is emésztgessétek a hírt :/

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én ezt nem tartom tragédiának. 🙂 Tudom jól, hogy sokan megköveztek majd ezért, de a korábbi kommentek alapján nem én vagyok az egyetlen.

    Jobb a csúcson abbahagyni, és úgy visszaemlékezni, hogy a sorozat egy kerek egész volt, és nem egy végére ellaposodott, B kategóriásnak tűnő valami. 🙂

  2. Én nagyon szerettem ezt a sorozatot, sok szép emlék füz hozzá , hiányoznifog <3
    De remélem hogy a 7. évad le lesz szinkronizálva mert nagyon érdekelne.

  3. A hetedik évad is felesleges volt már. A hatodikkal szépen lezártak mindent. Igazából nem csodálkozom a kaszán, ideje volt már, mert valljuk be, a nézők szép lassan elpárologtak, a színvonal is romlott és látszott, hogy nem igazán vannak már új ötletek. Szép volt, jó volt, de ideje volt már lezárni, nem húzni a végtelenségig.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..