7. évad – Infók az utolsó részekről

3
522
megtekintések

A sajtó számára már bemutatta Adam Horowitz és Edward Kitsis a tavaszi premiert, ami egy kis betekintést engedett abba mire számíthatunk a sorozatzáró utolsó epizódokban. A vetítés kapcsán természetesen interjúk is készültek az írókkal, amiben szintén elárultak néhány fontos információt a folytatásról. Szóval öveket bekapcsolni, íme a lista az új infókról 🙂

 • Jared Gilmore a 7×20-as epizódban ismét feltűnik majd a fiatal Henry szerepében. “Bizonyos szempontból Jared a sorozat szíve és lelke, hiszen szó szerint a szemünk előtt cseperedett fel. Nagyszerű lesz viszont látni a sorozatban.” – nyilatkozták az írók. A fiatal Henry egy visszaemlékezésben tér vissza még azelőttről, hogy elhagyta volna Storybrooke-ot és Reginával lesz egy bájos anya-fia jelenete.
 • A rajongók remélik, hogy a sorozatzáró epizódra a lehető legtöbb régi karakter visszatér,
  és ezzel az írók sincsenek másképp. Megtesznek minden tőlük telhetőt, de jelenleg még senkivel sem született konkrét megállapodás a régiek közül. Tehát a pletykák, hogy az Emmát alakító Jennifer Morrison biztosan visszatér nem igazak, de az írók dolgoznak az ügyön 🙂 “Minden színészt aki valaha szerepelt a műsoron szeretettel várunk, majd meglátjuk hogy ki ér rá éppen.” – nyilatkozták.
 • Az évad második felében jobban kibontakozik majd a Robin/Aliz szerelmi szál és látjuk majd a megátkozott énjeiket is együtt.
 • A 7×17-es epizódban Lana Parrilla is kipróbálta magát a rendezői székben – erről facebookon osztottunk már meg képet veletek. Most pedig azt is megtudtuk, hogy az epizód amit rendezett egy Zelena centrikus rész lesz.
 • A sorozat záró epizódban leginkább az igazi “Egyszer volt, hol nem volt” hangulatot akarják még egyszer utoljára felidézni, nem csupán elvarrni az elvarratlan szálakat. “Ez egy hosszú utazás volt. Számunkra a befejezés arról szól, hogy elbúcsúztassuk a műsort és megemlékezzünk arról amiért szerettük: a varázslatról, a kalandokról és a románcokról.” – nyilatkozták a producerek.

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Tartom magam ahhoz, hogy így nem sok értelme volt a +1 évadnak, és sokkal nehezebb lesz úgy lezárni a dolgokat, hogy újra meg lettek kutyulva. 🙁
  A legjobb talán az lenne, ha Henry felébredne Storybrooke-ban, és kiderülne, hogy csak álmodta ezt az egészet (egész=7.évad). ((értem én, hogy senki nem álmodik ekkorát, dehát hol lenne ez ahhoz képest, hogy anno a Dallas-ban Pamela kb. 3 évad után felébred, és rájön, hogy Bobby életben van.))

  Nagyon elszomorít, hogy a végső nagy lezárást megint az fogja meghatározni, hogy melyik színész hogyan ér rá, és ehhez kell majd igazítani a forgatókönyvet, nem pedig a történet szerinti legkedvezőbb végkifejlet lesz a fő szempont. (nogod!!!) Én legalábbis csalódott lennék, ha nem tűnne fel az utolsó rész(ek)ben a TheCharmings összes tagja (JMo, G&J, (kicsi??)Neal…), és a lehető legtöbb régi szereplő.

 2. Egyetlen módon vagyok hajlandó elfogadni a záró részt: Charming-ékkal, Emma, Hook&gyerek és Storybrooke-ban vagy az Elvarázsolt Erdőben, ha esetleg visszatérnek. És nem, nem az a bajom, hogy miért nincs 8. évad. Az, hogy minek kellett ez a 7., amikor a 6.-nak pont olyan lezárása volt, ami igazán méltó lett volna a sorozathoz…

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..