Nincs még veszve a 8. évad!

1
288
megtekintések

Bár az “Egyszer volt, hol nem volt” és a “S.H.I.E.L.D. ügynökei” is alacsony nézettséget produkál mióta átkerültek péntek estére, az ABC csatorna igazgatója szerint még nincs veszve minden.

“Azt mondanám óvatos, de optimista vagyok. Így januárban mindig nehéz még erről nyilatkozni, mert sok múlik a további fejleményeken és azon, hogy milyen érzéseket vált ki a folytatás, ezért nem lehet még ilyenkor megjósolni, hogy mi lesz belőle.” – nyilatkozta Channing Dungey a TCA-n. “Az Egyszer volt, hol nem volt nézettsége élő adásban valóban csökkent mióta áthelyeztük péntekre, viszont összesítve a későbbi megtekintések számával látszik, hogy a közönség nagy része nem pártolt el a műsortól, csupán késleltetve nézik meg.” – tette hozzá.

Az interjú végén pedig azt is megjegyezte, hogy az hogy lesz-e nyolcadik évad attól is függ, hogy az írók mivel tudnának előrukkolni a történetvezetésben. “Eddy [Kitsis] és Adam [Horowitz] hamarosan elbeszélgetésre jön majd hozzánk és bemutatják, hogy milyen ötleteik lennének az esetleges folytatásra. Ha túl leszünk ezen a beszélgetésen, már többet fogunk tudni.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!