Nincs még veszve a 8. évad!

4
658
megtekintések

Bár az “Egyszer volt, hol nem volt” és a “S.H.I.E.L.D. ügynökei” is alacsony nézettséget produkál mióta átkerültek péntek estére, az ABC csatorna igazgatója szerint még nincs veszve minden.

“Azt mondanám óvatos, de optimista vagyok. Így januárban mindig nehéz még erről nyilatkozni, mert sok múlik a további fejleményeken és azon, hogy milyen érzéseket vált ki a folytatás, ezért nem lehet még ilyenkor megjósolni, hogy mi lesz belőle.” – nyilatkozta Channing Dungey a TCA-n. “Az Egyszer volt, hol nem volt nézettsége élő adásban valóban csökkent mióta áthelyeztük péntekre, viszont összesítve a későbbi megtekintések számával látszik, hogy a közönség nagy része nem pártolt el a műsortól, csupán késleltetve nézik meg.” – tette hozzá.

Az interjú végén pedig azt is megjegyezte, hogy az hogy lesz-e nyolcadik évad attól is függ, hogy az írók mivel tudnának előrukkolni a történetvezetésben. “Eddy [Kitsis] és Adam [Horowitz] hamarosan elbeszélgetésre jön majd hozzánk és bemutatják, hogy milyen ötleteik lennének az esetleges folytatásra. Ha túl leszünk ezen a beszélgetésen, már többet fogunk tudni.”

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én tartok egy 8. évadtól, mert a 7. is elég nehezen indult be. Nem tudom, mi újat tudnának még mondani, mert néhány karakter még mindig nagyon pocsék. Kezdve Hamupipőkével, akitől a falra tudnék mászni. Vagy Lucytől, aki Henry lányban. És ők sajnos nem fejlődnek. A felnőtt Henry sem győzött meg az évad feléig.
    Viszont Rumple, Regina/Roni és Drusilla nagyon jók. Meg hát ugye Zelena. Miattuk tartok csak ki. És Alice is érdekes karakter.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..