7. évad – Zelena vőlegénye

0
281
megtekintések

A Runaways-ből ismert Kip Pardue kapta a megtiszteltetést, hogy az elátkozott Zelena – azaz Kelly – vőlegényét eljátszhassa az évad tavaszi felében.

A téli fináléban Regina (Lana Parrilla) meglátogatta Zelenát (Rebecca Mader) San Francisco-ban, ahol egy Kelly nevű spinning oktató képében tengette napjait a boszi. Miután visszakapta a valódi emlékeit a nő beleegyezett abba, hogy visszatér Hyperion Heights-ba, de ennek érdekében egy boldog hamis életet és egy mit sem sejtő vőlegényt hagyott hátra.

Most megtudtuk, hogy Kelly vőlegényét Chad-nek hívják és a 7×17 “Választott” című epizódban tűnik majd fel. Egy kedves, okos pasi, aki hajlamos nagy, romantikus gesztusokkal udvarolni. Nyugodt típus, aki mindig együttérző és türelmes, még ha a világa épp szétesőfélben van is. Az epizódot, amiben feltűnik áprilisban láthatjuk majd és maga Lana Parrilla fogja rendezni.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..