7. évad – Spoilerek a 7/B-ről

0
590
megtekintések

Tudom lassan telik a várakozás a sorozat második felének premierjéig, de addig is hoztam egy válogatást, amiben összefoglaltam amit eddig tudunk a folytatásról!

Epizódcímek:
7×11 – Titkos kert / Titkok kertje
7×12 – A magasság íze
7×13 – Lovagok (templomosok) bukása
7×14 – A toronyba zárt lány
7×15 – Nővériség

Távozó színészek:
Adelaide Kane
A színésznő az NKD magazinnak adott interjújában elmondta, hogy december végén befejezte a forgatásokat a sorozathoz és visszatér Los Angelesbe, hogy új projekt után nézzen. Tehát Drizellától úgy tűnik még a hetedik évad vége előtt búcsút veszünk majd.
Gabrielle Anwar (nem megerősített) A színésznő még nem nyilatkozott a témáról, de a stáb többi részénél korábban hazatért a forgatásokról és azóta sem tért még vissza, így sokan feltételezik, hogy talán a lányával együtt, Lady Tremaine történetszála is a végére ért.

Reginára ismét rátalálhat a szerelem:
“Most mindennél nagyobb a tét, hogy Gothel terve a Nyolcak rendjének újraélesztésével életbe lép, de a szerelem bárhol utat tör magának. Az évek során sokat szenvedett, de ő tipikusan az a típus, aki a jég hátán is megél, így amikor a szíve megdobban a végére akar járni mi okozza és milyen lehetőségeket rejt a dolog.” – nyilatkozták a sorozat írói.

Nővéri (v)iszony:
Zelena és Regina az évad második felében elég nagy fába vágja a fejszéjét és azzal lesz elfoglalva, hogy kitalálják hogyan tudják úgy megmenteni Lucy-t, hogy közben Henry se haljon bele az átok megtörésébe. És ha ez még nem volna elég, az évad tavaszi felében részletesebben megismerjük majd azt is, hogy mi okozta a megromlott viszonyt elátkozott személyiségeik, Roni és Kelly között.

Zelena vőlegénye:
Hamarosan kiválasztásra kerül a színész, aki Zelena vőlegényét alakítja majd. A sorozat alkotói azt ígérték, hogy ezúttal tényleg egy “igazi ember” lesz a vőlegény – nem úgy mint Emma esetében, a repülő majom fickó volt – akinek fogalma sincs róla, hogy Kelly valójában Zelena, a Nyugati boszorkány.

A Nyolcak Rendje:
Mindenki arra számít, hogy a Gothel/Eloise által vezetett Nyolcak rendje lesz a fő ellenség az évad második felében, de az írók szerint van még más is, amiért aggódhatunk. “A Nyolcak rendjének is köze van hozzá, de van a történetben egy csavar és várható még egy fenyegetés, ami más irányból érkezik. Van egy tündérmese karakter, aki felébredt és bosszúszomjasan grasszál Seattle-ben, mindent bevetve annak érdekében, hogy elégtételt vegyen egy bizonyos személyen, akinek fogalma sincs róla, hogy mivel áll szemben. Határozottan kiszemelt magának valakit.”

Gold, Tilly, Rogers:
Gold Tilly és Rogers segítségével próbál majd a Nyolcak Rendjének nyomára bukkanni, ám varázserő híján nem tudja felébreszteni őket, így csupán a “meggyőző erejére” alapozva próbálkozhat a helyes irányba terelni őket.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..