7. évad – Adelaide Kane interjú

0
367
megtekintések

Adelaide az NKD magazinnak adott interjút, ahol a sorozatról és a jövőre vonatkozó terveiről is beszélt.

Adelaide miután befejezte korábbi sorozata, “Az Uralkodónő” forgatását, épp készen állt rá, hogy valami újba kezdjen és ekkor talált rá Drizella/Ivy szerepe az “Egyszer volt, hol nem volt”-ban. A színésznőnek azonnal megtetszett a szórakoztató változatosság amit Hamupipőke gonosz mostohájának megformálása tartogatott. “Az ember egyszerre utálja és imádja. Nagyon megszerettem őt.” – nyilatkozta.

Bár a legtöbb feldolgozásban Hamupipőke mostohatesóit karikatúra jellegű karakternek ábrázolják, Adelaide igyekezett megtölteni élettel a karakterét. “Igyekeztem mélyebbre ásni és megmutatni, hogy neki is vannak céljai és okkal teszi amit tesz és nem csak Hamupipőke az oka mindennek.”

Adelaide már az évad elején tudta, hogy Ivy lesz az évad egyik gonosztevője, ám a nézők az ötödik epizódig azt hitték, hogy csupán Lady Tremaine bábja. “Mókás volt játszani a hülyét, az ártatlan, sérült leányzót, míg végül felfedtük az igazat. Nahát, nahát. Okosabb, mint hittétek volna!”

Persze, ebben a sorozatban nem mindenki marad gonosztevő és nem Ivy lenne az első, aki a megváltás útjára lép… “Volt egy jelenet, ahol Drizella arról kérdezte Reginát, hogy az átok kiszórása megadta e neki azt, amire vágyott. Regina pedig azt válaszolta neki, hogy megadta, de kiderült, hogy mégsem arra vágyott igazán. Drizella esetében is hasonló út vezet a megváltás felé, felismerni hogy mi az amire igazán szüksége van. Mi hozza el neki valójában a lezárást, az elégedettséget, mi ad új célt az életének.” – nyilatkozta Kane.

Az interjú zárásaként pedig a színésznő a jövőt illető terveiről is mesélt, amiben elmondta, hogy december végén befejezte a forgatásokat a sorozathoz és 2018-ban újult erővel veti bele magát a szereplőválogatásokba, hogy egy új projektet keressen. Ez pedig azt jelenti, hogy sajnos Ivy karakterétől még a 7. évad fináléja előtt kénytelenek leszünk búcsút venni. Fel a kezekkel, akinek hiányozni fog!

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..