7×10 leírás és promóképek

0
347
megtekintések

Amikor Drizella azzal fenyegeti a birodalmat, hogy kiszórja a sötét átkot Henry és Ella radikális lépésekre szánja el magát, hogy megvédjék Lucy-t és a többieket; míg Regina egy elképzelhetetlen döntés meghozatalára kényszerül. Eközben Hyperion Heights-ban, Roni és Henry San Francisco-ba utazik megkeresni a nő testvérét, ám amikor értesülnek róla, hogy Lucy eszméletét veszítette Henry hazarohan, hogy mellette lehessen. Ezalatt Gothel elnyeri Anasztázia bizalmát, ám az alakulófélben lévő barátságuk végzetes következményekkel járhat…

Állandó szereplők:
Lana Parrilla – Regina/Roni, Robert Carlyle – Rumplestiltskin, Colin O’Donoghue – Hook/Rogers, Andrew J. West – Henry Mills, Gabrielle Anwar – Lady Tremaine/Victoria Belfrey, Dania Ramirez – Cinderella/Jacinda és Alison Fernandez – Lucy.

Vendég szereplők:
Adelaide Kane – Drizella/Ivy, Rose Reynolds – Aliz/Tilly, Emma Booth – Nyanya Banya/Eloise Gardener, Nathan Parsons – Nick Branson, Rebecca Mader – Zelena/Kelly, Yael Yurman – Anasztázia, Sara Tomko – Tigrisliliom és Tiera Skovbye – Robin.

Az epizódot írta: Jane Espenson & Jerome Schwartz ; rendezte: Ralph Hemecker .

Epizód képek: (nagyobb méretért kattints a kisképekre)

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..