7×09 leírás és promóképek

0
395
megtekintések

Victoria nyélbe üt egy alkut Weaverrel a szabadulása és Anasztázia felébresztése érdekében, de egy élet megmentése egy másik élet kioltásába kerülhet. Ezalatt a visszaemlékezésekből fény derül arra, hogy Lady Tremaine-t meglepő szálak fűzik egy másik tündérmese alakhoz, miközben Nyanya banya ajánlatot tesz a családja megsegítésére. Mindeközben Jacinda és Nick olyan megállapodást köt, ami hatással lehet a nő jövőjére Henry-vel.

Állandó szereplők:
Lana Parrilla – Regina/Roni, Robert Carlyle – Rumplestiltskin, Colin O’Donoghue – Hook/Rogers, Andrew J. West – Henry Mills, Gabrielle Anwar – Lady Tremaine/Victoria Belfrey, Dania Ramirez – Cinderella/Jacinda és Alison Fernandez – Lucy.

Vendég szereplők:
Adelaide Kane – Drizella/Ivy, Meegan Warner – Aranyhaj, Emma Booth – Nyanya Banya/Eloise Gardener, Nathan Parsons – Nick Branson, Matty Finochio – Marcus, Yael Yurman – Anasztázia, Anna Cathcart – fiatal Drizella, Sophia Reid-Gant – kislány Anasztázia és Lula Mae Melench – kislány Drizella

Az epizódot írta: Christopher Hollier & Adam Karp, ; rendezte: Steve Pearlman .

Epizód képek 7×07: (nagyobb méretért kattints a kisképekre)

Előző cikk7×09 előzetes #2
Következő cikk7×09 jelenet #1
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..