7×09 előzetes #2

4
324
megtekintések

Kaptunk egy újabb rövid előzetest a jövőheti epizódhoz, amit már magyar felirattal is elérhettek az oldalon 🙂

Ui. Az előzetes már tegnap kijött, elnézést hogy kicsit csúszva került csak fel magyarul, de sajnos csütörtökön összetörték az autónkat, így nem nagyon volt időm gép előtt ülni. De most már a szokásos módon várhatóak a frissítések.

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Shaly-kém, azégszerelmére!! Vigyázzatok Magatokra!!
  Jobbulást Nektek! Ha fizikálisan rendben is van minden, akkor a trauma miatt…
  ((átérzem a helyzetet, kismillió balesetem volt már: árokba estem, ütköztem, megcsúsztam, de csaptak már el biciklivel, borultam biciklivel, szóval azt hiszem vészesen fogy a kilenc életem (és akkor még a gyerekkori fejbetöréseket, fáról leeséseket nem is számoltam).
  Ja, és ha mindez nem lenne elég, hát, van az az általános nézet a hülye női sofőrökről…nos, én közéjük tartozom! Az egyéni rekordom, hogy egyszer végigkarcoltam a két hetes autót, mikor megpróbáltam kiállni vele a csukott kapun (hátistenkém, mit tudtam én, hogy nincs nyitva 😐 ), egyszóval sikerült úgy összetörnöm a kocsit, hogy a ház udvarát sem hagytam el, naeztcsináljautánamvalaki…. 😉 )))
  Najó, bocsi az újabb felesleges fecsegésért, csak azt akartam mondani, hogy vigyázzatok Magatokra, és remélem nincs komoly baj!! 🙁 (??)

  • Köszi a kérdést, szerencsére nem történt személyi sérülés. Persze azért még elég ijesztő volt, meg sokat kellett rohangálni miatta…

   Jöttünk haza munkából csütörtök este, erre a bekötő útról belénk rongyolt egy pasi – pedig a hülyék kedvéért stop tábla is van ott, hátha esetleg valakinek nem esik le kinek van elsőbbsége… A vezető oldali két ajtó teljesen tropa lett, a kocsi átpördült, az volt a szerencsénk hogy a párom meg bírta fogni a kocsit és nem csúsztunk be az árokba. Volt némi probléma a megegyezéssel is, szóval rendőrt is hívtunk. Nem volt egy leányálom :/

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..