7. évados interjú – Zelena visszatérése

1
344
megtekintések

Bár Rebecca Mader a hat távozó stábtag között volt a hetedik évados nagy újratervezéskor, szerencsére nem kell örökre búcsút vennünk Zelena karakterétől. A 7×10-es fináléban ismét visszatér a féltékenységtől bezöldült boszi – és az immár nagylánnyá cseperedett kislánya, Robin – és a rajongók örömére több epizód erejéig velünk marad!

A hírek szerint valamiképpen Zelena is az új átok hatása alá került, ami alaposan megkavarja majd a viszonyát féltestvérével, Reginával. Erről mesélt az Entertainment Weekly-nek adott interjújában a színésznő.

Igazi érzelmi hullámvasút volt a hatodik évad végén távozni, majd újra visszatérni a műsorhoz, ugye?
Mint egy rázós seprűlovaglás. (nevet) Elég groteszk élmény volt. Az elmúlt négy év őrületes volt. Az egész egy nyolc epizódos kalandnak indult, aztán négy évvel később még mindig itt vagyok. Úgy tűnik nem bírnak szabadulni tőlem. A Nyugati boszit nem lehet lenyomni. Egyre viccesebb a dolog. A barátaim is mire megszokják, hogy megint Los Angelesben vagyok, már mehetek is vissza Vancouverbe, ők meg csak kérdezgetik, hogy: “De nem úgy volt, hogy végeztél már azzal a műsorral?” Egyébként ez az évad különösen vicces. Más világ, új átok és persze új karakterek. Egyszerre új és mégis a régi. Jó érzés volt visszatérni ebben az évadban is.

Lana Parrillával kifejezetten közeli viszonyt ápolsz, milyen érzés volt újra közösen dolgozni?

Kontrollálhatatlanok voltunk. Egymás mellett laktunk, biztos nagyon kiállhatatlanok voltunk. Ugyanazt reagáltuk mindenre, befejeztük egymás gondolatait, nagyon vicces volt. Remek volt visszatérni és együtt lenni az egyik legjobb barátnőmmel. Már hiányzott.

Mit árulhatsz el arról, milyen lesz Zelena a valódi világban, amikor viszont látjuk?
Szörnyen vicces. Adam [Horowitz] és Eddy [Kitsis] amikor először mesélt nekem róla, kitört belőlem a nevetés. Annyira nem vallott Zelenára, aki inkább behúzna mindenkinek aztán legurítana egy pohár whiskey-t… Az elátkozott személyiségem ennek teljesen az ellentéte. Szuper egészségtudatos és igazán elbűvölő. Nagyon mókás. Amikor a nézők viszontlátják a karakteremet San Fransiscoban él, mint Kelly, a spinning oktató. Zelena persze sosem ment volna edzőterembe, de minek is tette volna? Ott volt a varázsereje. Persze most fogalma sincs róla, hogy ki ő és mire képes, ami sok vicces helyzetet eredményez.

Miben változtattál a játékodon?
Ez egy egészen új karakter. Egyedül a nagy, göndör, vörös haj maradt, Kelly és Zelena semmi másban nem hasonlít egymásra. Igaz a hatodik évadra azért már egy kicsit lágyult Zelena karaktere is, illetve ugye a varázserejét is elveszítette. Kelly bájának része az is, hogy fogalma sincs, hogy ki ő és milyen erőteljes karakter valójában. Kelly aranyosabb és kevésbé komplex karakter, mint Zelena.

Milyen emlékei vannak egymásról Kellynek és Roninak?
Határozottan van közöttük némi neheztelés, ami tükrözi Regina és Zelena régi, problémás testvéri viszonyát. Szóval épp haragban vannak és nincsenek beszélő viszonyban. Viszont fordult a kocka most, hogy a segítségemre van szüksége, amit megnehezít, hogy ő ébren van, én meg nem. Ezért hát eljön San Francisco-ba és próbál engem is felébreszteni, hogy segíthessek neki és persze meg kell próbálnia rendezni a viszonyunkat.

Kapunk visszaemlékezést is Zelena múltjáról?
A régi időkből nem, de lesz visszaemlékezés az új mesekönyv Elvarázsolt erdejéből. Látni fogtok ott az évadközép fináléban Reginával és a kislányommal, Robinnal.

Milyen a viszony Zelena és Robin között?
Különösen örültem, hogy végre nem kell egy műbabát cipelnem állandóan. Írtó nehezek, meg is kérdeztem a kellékest hogy lehet hogy nehezebb egy ilyen műbaba, mint az igazi… És persze szinte mindig fél kézzel tudtam csak tartani, mert a másikkal varázsoltam vagy ilyesmi, szóval egy hosszabb forgatási nap után már alig éreztem a karomat. Mondogattam is az íróknak, hogy miért nem lehet varázslattal megnöveszteni. Pl. “Legyél 21.” és le van tudva. Szóval amikor szóba jött a visszatérésem, ennek örültem a legjobban. A színésznő, aki Robint játssza, Tiera [Skovbye] igazán nagyon szuper és irtó aranyos. Jó volt vele dolgozni, jó közöttünk a dinamika. Szerintem remek szereplőválasztás volt, nagyon aranyos. És tetszik az ötlet, hogy ő végülis egy új, női változatú Robin Hood. A szeme is épp olyan zöldes-kék mintha Robintól örökölte volna és tényleg Sean [Maguire] lenne az apukája, amitől persze csak jobban hiányzik Sean.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..