7. évad – Távozik egy színész?

5
712
megtekintések

A rajongóknak, akik kijárnak a forgatásokra feltűnt egy bizonyos karakter és az őt alakító színésznő hiánya, aminek következtében megindult a “paralavina” twitteren, tumblr-en és az egyéb rajongói fórumokon, ami mellett nekünk sem lehet elmenni szó nélkül. Vajon valakit máris kiírtak a sorozatból vagy egyszerűen csak parkoló pályára került a karakter egy időre? Utána jártunk, mit tudunk biztosan.

A színésznő, akiről szó van nem más, mint Gabrielle Anwar, aka Lady Tremaine/Rapunzel/Victoria Belfrey, viszont mielőtt pánikolni kezdenétek fontos leszögezni, hogy semmi mást nem tudni biztosan, csupán annyit, hogy a színésznő már jó ideje nem jelent meg a forgatási helyszíneken és egy ideje nem is tartózkodik Vancouverben. Tudom, ez nem hangzik túl jól, de millió oka lehet ennek a karakter távozásán kívül is, pl. álomátok, kóma, börtön, csak hogy az írók legnépszerűbb húzásait említsük. Egy ilyen esetben nyilván szintén hazautazna a színésznő, hiszen az ünnepek alatt egyébként is állni fog a forgatás.

Természetesen teljesen nem zárható ki az sem, hogy Tremaine esetleg meghal, de ennyiből még nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni semmit. Akkor sem ha sok bulvár jellegű forrás biztosra állítja a színésznő távozását. Amíg hivatalos megerősítés/cáfolat nem érkezik – ami természetesen nem történt meg – addig mindez csupán spekuláció!

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Néhány másodpercig azért komolyan reménykedtem benne, hogy esetleg Jacinda tűnt el nyomtalanul, de perszehogynem. 😛
  Remélem ez tényleg csak valami műpara, mert ez szerintem újabb csapást mérne a sorozatra, már ami a folytatást illeti. Mert remélem nem lesz vége a 7. évaddal, egy félévad ugyanis nagyon kevés lesz ahhoz, hogy ki tudják bontakoztatni rendesen, amikbe belekezdtek, nemhogy még le is zárhassák őket valahogy. Ha nem lesz legalább még egy évad arra, hogy valamennyire elvarrják az új szálakat, akkor semmi értelme nem volt ennek az 1 plusz évadnak… 🙁

  • Igen sajnos egyre rosszabb a színvonala a sorozatnak a nézettség részről részre zuhan, unalmas stb..
   Bennem is felmerült ez hogy a hetedik évad félévadnál tovább nem húzza.

   • Háthogyismondjamcsakszóvalhogy…….azt hiszem kissé félreértettél… 🙂
    1 – továbbra is OUATfan vagyok 😛 (mármint nem csak szó szerint, hanem imádom a sorit), tetszik az új évad, szerintem kihozzák belőle, amit egy folytatásból lehet, és az új szereplők is tök jók (talán nem szükséges megjegyeznem, hogy egyet kivéve 😛 , de a többiek szuperek!!!)
    2 – ha van valami, ami teljesen hidegen hagy, az a nézettség. Persze tudom, hogy sajnos ez határoz meg egy sorozatot, de engem csak az érdekel, hogy én nézhessem, és kész! 🙂 (dehát, én már csak egy ilyen önző p*csa vagyok 😛 )
    3 – MÉG CSAK AZ KÉNE, hogy a következő legyen az utolsó rész!!!!! :O Ne hozd rám a szívbajt! 🙂 Amikor azt írtam “félévad”, azt természetesen a 7. évad MÁSODIK felére értettem, és arra gondoltam, hogy AZ a maradék 12 rész kevés lesz egy normális lezáráshoz (abban az esetben, HA utána már nem lesz több), mert még csak most kezdünk igazán belemélyedni az új történetekbe…

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..