7. évad – Regina szerelmi élete

0
464
megtekintések

A sorozat írói megerősítették, hogy Reginára ismét rátalál az évad második felében a szerelem!

Persze Regina továbbra is eléggé elfoglalt lesz, hiszen a Nyolcak Rendje nem könnyíti majd meg a dolgát így a randizásnak a feladatlistája végén marad csak hely.
“Regina/Roni elég elfoglalt mostanság.” – nyilatkozta Adam Horowitz. “Most mindennél nagyobb a tét, hogy Gothel terve a Nyolcak rendjének újraélesztésével életbe lép, de a szerelem bárhol utat tör magának. Az évek során sokat szenvedett, de ő tipikusan az a típus, aki a jég hátán is megél, így amikor a szíve megdobban a végére akar járni mi okozza és milyen lehetőségeket rejt a dolog.”

Persze ez az új románc sosem törölheti el a korábbi partnerei emlékét. “Robin és az első szerelme, Daniel emléke örökké vele marad” – szögezte le Horowitz “de tartozik magának annyival, hogy a végére járjon annak, képes e újra szeretni.”

És egy kis extra SPOILER: A forgatásokon készültek képek, amin Regina és Dr. Facilier úgy tűnt közeli viszonyt ápol. Ha engem kérdeztek nem nevezném őket bizonyító erejű fotóknak, simán lehetnek barátok is – pl. mekkora fordulat lenne, ha ő lenne Zelena völegénye? 😀 – de persze előfordulhat, hogy a tömegnek lesz igaza, és ő Regina új párja… Döntsétek el ti, mit gondoltok róla 😀

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..