Az írók a 7×05 felfedezéseiről

0
379
megtekintések

A 7×05-ös epizódban két váratlan fordulatot is kaptunk, ami a folytatásban még beindíthatja az eseményeket és talán egy kicsit segít majd nekünk jobban megérteni az új átkot.

Először is kiderült, hogy Drizella sincs az átok hatása alatt, sőt voltaképpen többet tud, mint Lady Tremaine és összedolgozik a boszival. És ha ez még nem volna elég, Regina talált egy Storybrooke-i fényképet, amin a fiatal Henry-vel látható.

Lássuk mit mondanak a sorozat írói erről!

Kiderült, hogy Drizella sem áll az átok hatása alatt! Mit árulhattok el a terveiről?
EDWARD KITSIS:
Azt mondanám, hogy ő egy olyan gyermek aki nem kapja meg a neki megjáró szeretetet és nap-nap után küzd az anyja elismeréséért — szóval Ivy csak meg akarja mutatni az édesanyjának, hogy mire képes és azt, hogy ő is legalább olyan elszánt, mint ő.

És mi a helyzet a toronylakó boszival?
ADAM HOROWITZ:
Nem akarjuk előre lelőni a poént, de azt bizton állíthatom, hogy hamarosan jobban meg fogjuk ismerni a karakterét, kapunk róla visszaemlékezéseket és kiderül, hogy több karakterünk történetéhez is szoros szálak fűzik.

Henry elárulta Reginának, hogy ő az a kisfiú, aki a fotón látható. Hová vezet minket jövőhéten ez a történetszál?
EDWARD KITSIS:
Különös útra vezet majd minket ez a felfedezés – különösen Roni esetében, akinek őrületes élményekben lesz része.

Regina visszaemlékezések is várhatóak a közeljövőben vagy esetleg egy új szerelmi szál?
EDWARD KITSIS:
Az évad második feléig Roni biztosan nem számíthat új szerelmi szálra, de Regina visszaemlékezések lesznek a 7×06-ban és Drizellával is összekapcsolódik a történetük egy váratlan módon.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..