7×09 előzetes magyar felirattal

4
708
megtekintések

A 7×07 fordítását 13:00 után kezdjük és délután/este már elérhető lesz. A 7×08-as rész felirata vasárnap fog elkészülni. Addig is türelmet és kitartást kérünk tőletek! Illetve elkészítettük a feliratot a következő epizód előzeteséhez, ami 3 hét múlva kerül majd adásba.

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Újabb teória: sztem a fiatal Lady lehet Rapunzel, ez megmagyarázná a “kedélyes” viszonyát NyB-val, és tudjuk, hogy ők ismerték egymást WishHook-kal is, plusz a keresztneve sem ismert egyelőre, szóval…
  Megannyi lehetőség, de ki tudja, mi az igazság. (??) 🙂

   • Lady Tremaine, tudod, Hamu mostohája, az “átkozott” 🙂 Victoria Belfrey…
    Szerintem ez lenne a legkézenfekvőbb, és beleillene az idősíkba is, mert a Lady WR Hook-kal egykorú – csak HookHand ( 😛 nem is olyan nagy hülyeség, ugye, hogy belevonták az Aranyhaj-sztoriba) közben visszafiatalodott.

    Amúgy Nektek is az jött le, hogy AnotherRealm=WishRealm????
    Mert benne volt a Rapunzel-torony, ahol Alice született, az egész Lady-pereputty is onnan származik, mint tudjuk… WishHook felbukkanását az üvegcsével magyarázták anno, de talán a hang csak irányt mutatott neki, az nem biztos, hogy világokon is át kellett utaznia. (??)
    De ha így van, és a mesevilágos visszaemlékezések a KívánságVilágban játszódnak, akkor – annak fényében, hogy a Wish nagyszülők halottak, “Wish” Emma pedig eltűnt – WishHenry ott a (sok közül az egyik) király???

    Bocsi, szokás szerint 😛 , elkalandoztam kicsit. Egy dolog biztos:
    THE WINTER(finale) IS COMING!!!!!!!!
    És mi lesz velünk utána!!??? Már ez a 3 hét is szívás… 😐

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..