7×07-08 leírás, képek

1
387
megtekintések

7×07 leírás:
Hook a bosszú reményében egy erőteljes és sötét varázs nyomába ered, ám összefut Aranyhajjal és ez a találkozás örökre megváltoztathatja a sorsát. Ezalatt Hyperion Heightsban Ivy egyre sürgetőbben próbál győzelmet aratni Victoria felett, ami váratlan következményekkel jár Jacinda és Lucy életében. Rogers összefog Henry-vel és Tilly-vel, hogy közösen bukkanjanak Eloise Gardner nyomára, ám amit talál, az nem az aminek első pillantásra látszik.

7×08 leírás:
Henry és Ella a letört Aliz után indul Csodaországba, ahol Henry felfedezi, hogy Ella meglepő módon kapcsolódik ehhez a világhoz. Ezalatt Hyperion Heights-ban Jacinda felveszi a kapcsolatot egy régi baráttal miközben elkeseredetten próbálja visszaszerezni a gyámságot Lucy felett, de azzal, hogy külső segítséget keres gátat állít a Henry-vel alakuló kapcsolatuk útjába.

Állandó szereplők:
Lana Parrilla – Regina/Roni, Robert Carlyle – Rumplestiltskin, Colin O’Donoghue – Hook/Rogers, Andrew J. West – Henry Mills, Gabrielle Anwar – Lady Tremaine/Victoria Belfrey, Dania Ramirez – Cinderella/Jacinda és Alison Fernandez – Lucy.

Vendég szereplők:
Christopher Gauthier – Smee, Adelaide Kane – Drizelle/Ivy, Rose Reynolds – Aliz/Tilly, Emma booth – a boszorkány, Meegan Warner – Aranyhaj, Trevor Roberts – Remy, és Nathan Parsons – Nick Branson.

A 7×07-es epizódot írta: David H. Goodman & Brigitte Hales ; rendezte: Alex Kalymnios . A 7×08-as epizódot írta: Dana Horgan és Leah Fong ; rendezte: Ralph Hemecker .

Epizód képek 7×07: (nagyobb méretért kattints a kisképekre)

Epizód képek 7×08: (nagyobb méretért kattints a kisképekre)

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..