7×07-08 előzetes (magyar felirattal)

3
588
megtekintések

A feliratozást most is 13:00 utánkezdjük, addig is itt a következő rész feliratos előzetese. Ahogy láthatjátok, jövőhéten dupla részt kapunk, ám ez azzal jár, hogy nov 25-én nem lesz új epizód.

Megelőzve a kérdést, nem valószínű, hogy jövőhéten mindkét rész elkészül szombatra. Nem azért, mert nem lehetne elkészülni vele ha 0-24-ben csinálnánk, de nekünk is ez a szabadnapunk – akárcsak nektek – és valamennyi időt nyilván szeretnénk a családdal is eltölteni. Szóval jövőhéten megértést és legfőképpen türelmet kérek majd tőletek.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Elnézve némelykor a kommenteinket, komolyan az jut az eszembe, hogy nekünk kellene mégértést és türelmet kérni Tőletek saját magunkhoz. És mi mégsem kérjük. És Ti mégis megadjátok.
    Szóval hagyjuk már, hogy még Ti kérjetek elnézést, Édeskicsidrága Shaly-kém! 🙂
    Tökéletes munkát végeztek (és pótolhatatlant)! KÖSZÖNJÜK NEKTEK!! 🙂

  2. Két hetet kell majd várni a következő részre, nem dől össze a világ, ha többet kell várni a feliratra 😉 Hagyjatok ám időt a saját mesétekre is. 🙂 Én több, mint 9 éve szerkesztek rajongói oldalt, és bánom már, hogy olykor-olykor nem hagytam több időt másra, magamra.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..