7. évad – Új szereplő

2
347
megtekintések

A TVLine értesülései szerint Tiera Skovbye – aki a Riverdale sorozat Polly-jaként lehet nektek ismerős – vendégszereplni fog a hetedik évadban Robinként, Zelena lányának szerepében.

Robin a 7×10-es téli fináléban fog felbukkanni, és a karakteréről annyit lehet eddig tudni, hogy ő tipikusan az a típus aki mindig jó kislány volt, de kamaszként lázadni kezd, miközben keresi önmagát. Mindig a híres szülei árnyékában élt, ami szinte elérhetetlen elvárásokat támasztott elé, Robin pedig már belefáradt ebbe és úgy érzi készen áll rá, hogy kitörjön a világba megkeresni a saját útját.

2 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Rá kíváncsi leszek. Bár mondjuk a Gonosz Nyugati Boszorkány és Robin Hood lányaként felnőni tuti nem volt piskóta számára.

 2. Most már teljes a kutyvasz a fejemben idővonal tekintetében….

  Belle-ék csak azután mentek el a VilágokPeremére, hogy Gideon betöltötte a 18-at, és elment vmi egyetemre, vagyis úgy logikus, hogy ez a 18 év a többiek számára is eltelt. Utána nekik már nyilván minimális idő volt, mire Rumple megérkezett (Belle halála után) oda, amit eddig csak “Another Realm”-ként emlegettek, és fogalmamsincs, pontosan melyik (de ha engem kérdeztek, vmi félreértés/átok/véletlen baleset során létrejött, a tér-idő kontinuumot teljesen felborító világ) lehet, és még utána jött Henryella, Lucy, stb.
  Nem igazán értem, hogy miért nincs nyoma senkin ezeknek az éveknek (kivéve persze a halhatatlan Rumple-t). Mert – számításba véve, hogy az összes létező mese össze van gyúrva egyetlen nagy történetté, és elképzelésünk sincs, hogy előtte vagy utána mi történt a mesevilágban – nekem úgy tűnik, mintha ezek a karakterek éppolyan időtlenek lennének, mint a meséik, és csak a ValóVilágban született gyerekek (Henry, Gideon, Robin, Neal, CSbaby, stb…) öregedhetnének.
  (Még az is lehet, hogy mindegyikük egy “made in Real World” billoggal a fenekén mászkál születése óta…. 😛 )

  No, majdcsak kisül ebből vmi…
  Úgy látszik, ütős 7×10-et terveznek, már Alice-szel kapcsolatban is azt mondták, hogy sok minden kiderül róla a téli fináléban. Ezek után azt sem tartom kizártnak, hogy Robin lesz Alice csaja…

  Amúgy én vagyok az egyetlen, aki egyre kevésbé érti, h miért tud mindenki össze-vissza ugrálni a világokban, mikor anno a Zordon is csak egy 28 évig tartó átokkal tudta megtalálni a fiát, és varázsbabbal is csak egyszer találkozott 200 év alatt, amiről pedig tudva lévő, h FeketeSzakáll úgy ontotta magából, mint az aranyat tojó szamár a pénzérméket…??…
  Most meg persze már mindenkinek van vmi löttye, varázsbabja, vagy mittudomén még mije, hogy kapukat nyitogasson. (Henry-nél még meg lehet magyarázni, h firkantott vmi “köllene egy magic bean, h megkereshessem a saját történetem” szöveget az író pennájával, aztán hüp-hüp-hüp barbatrükk, de a többit nem értem.)

  Megint jól elkanyarodtam,
  SZÓVAL nagyon várom a Zelena/Robin részeket, és persze a folytatást is!!

  Köszönjük a folyamatos cikkeket/feliratokat, imádlak Titeket, Drága Szerkesztőink!!! 😀
  FairyTales Forever!! 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..