7. évad – Lady Tremaine foglya

1
409
megtekintések

A hetedik évad egyik váratlan fordulataként megtudtuk, hogy Lady Tremaine (Gabrielle Anwar) egy ismeretlen boszorkányt tart fogva a Hyperion Heights-i toronyházának tetején, aki úgy tűnik mindenki mással ellentétben, tökéletesen öntudatánál van.

De ki lehet ez a boszi és hogy került kapcsolatba Tremaine-el? “Hamarosan megtudjátok, hogy ki is ő valójában és azt is, hogy erős szálak fűzik több karakterünkhöz is.” – árulta el Adam Horowitz. “Azt mondanám, a közönség nagy része jól találgat” – tette hozzá Eddy Kitsis.

A legelterjedtebb elmélet a rajongók körében az, hogy ő lehet Nanya Banya az Aranyhaj meséből, aki fogságba ejtette Rapunzelt, hogy a hajából nyerjen örök fiatalságot. A fanok szerint ez jól összevághat Rogers történetével is és talán Aranyhaj lehet az elveszett lány, akit a kalózból rendőrré avanzsált kívánság Hook keres. Vajon ere célzott Eddy is? “Csak annyit mondhatok, hogy jobb ha bezárva marad. Hozzá képest Lady Tremaine olyan szelíd, mint a fiatal Hófehérke.” – zárta az interjút a producer.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..