7. évad – Drizella interjú

0
334
megtekintések

Titokban Drizella mozgatná a szálakat? Tovább bonyolódott a rejtély az új átok kiszórójának kiléte körül miután a múlt heti epizódból megtudtuk, hogy Hamupipőke (Dania Ramirez) gonosz mostohatesója, Drizella (Adelaide Kane), alias Ivy végig tudatánál volt és a boszival dolgozik (Emma Booth) Victoria (Gabrielle Anwar) tornyából.

Drizella mindent tud. Neked előre elárulták már, hogy ez lesz?
Nem. Nem. Nem. Fogalmam sem volt róla. Valószínűleg ha szólnak, akkor másképp közelítettem volna meg az előző epizódokat, ezért örülök is, hogy nem árulták el nekem előre, hogy abból amit csinál mi a valódi és mi a megjátszás. Minden csak színjáték volt? Volt mögötte némi igazság és valódi érzés? Vagy tényleg végig a bolondját járatta velünk? Azt hiszem sokat elárul az a megszálottság, amit az anyja iránt érez a gyermekkori sérelmei és az állandó irányításmániája miatt. Ez nagyon fontos, hiszen ha ébren van az okkal történt és ez az ok nagy valószínűséggel az anyjához köthető. Hogy miképpen az persze attól függ ki szórta ki az átkot.

Szerinted lehetséges, hogy Drizella szórta ki az átkot?
Nos ha igen, az mindenképp azt jelentené, hogy erős ellenfél. Igazán kedvemre való lenne, ha Ivy szórta volna ki az átkot, hiszen mindig olyan mérges és boldogtalan, de ki az, akinek mindkét világban elég hatalma van egy ilyen tetthez? Az anyukája. Az anyukájánál van az irányítás és a hatalom, és nagyon szoros pórázon tartja őt szóval ha tényleg Drizzy volt, sokkal okosabb lehet, mint ahogy azt gondolják róla. Ki lehet még versenyben? Én nem zárnám ki Alizt sem, aki kiszórhatta az átkot egy őrült pillanatában vagy akár valaki ki is használhatta az elmeállapotát és befolyásolhatta hazugságokat sugallva neki. Szerintem ütős fordulat lenne. De had gondolkozzam még… talán még Hamupipőke is szóba jöhet, aki esetleg miután nem kapta meg a boldog befejezést, a valódi világban akart új esélyt adni maguknak. Voltaképpen bárki lehetett.

Mit mondhatsz a másik váratlan fordulatról, hogy Drizella összedolgozik a boszival?
Ó, a boszit elég nehéz kiismerni. Egy ideig még kérdéses lesz, hogy ki használ ki kicsodát ebben az esetben, de az biztos, hogy Drizella/Ivy komoly anyakomplexszussal küzd, függetlenül attól, hogy voltaképpen mi a szerepe a nagy egészben, ő e az aki mozgatja a szálakat vagy csak gyalog valaki más játékában. Tovább bontogatjuk majd ezt az együttműködést közöttük és meglátjuk hová vezet ez az egész. Egyre több karaktert ismerünk meg, elmeséljük a háttértörténetüket és hogy mi történt velük az időugrás alatt a hatodik évad fináléja óta, visszamegyünk egészen az új történet és az új átok kezdetéig. Persze ahogy a történet halad előre egyre bonyolultabb és árnyaltabb lesz minden, de ez benne a móka. Nagyon izgalmas, még sok nyalánkság van hátra, de ennél többet nem mondhatok, mert bajba kerülök.

Tekintve, hogy Drizella ébren van, mennyire bízhatunk abban amit mond?
Valószínűleg semennyire, bár én azelőtt sem bíztam benne, hogy kiderült ez az egész. De azt is meg kell jegyezni, hogy senki sem fekete-fehér, minden rossznak oka van. Minden gonoszság fakad valamiből, senki sem csinál ilyeneket csak úgy ok nélkül, a hecc kedvéért. A múltbéli cselekedetei vezették el idáig, hogy ezt az utat ő maga választotta vagy a kényszer, esetleg a manipuláció vezette rá azt majd meglátjuk. Egyelőre ezt még én sem tudom.

Mit gondolsz, mi lehet Drizzella végcélja?
Azt hiszem bosszút akar állni az édesanyján, amiért nem szerette őt. Szerintem ez a végcélja. Persze igazából elfogadásra és szeretetre vágyik, de nagyon rosszul áll hozzá. Azt a példát követi amit az anyjától látott, mert csak ezt ismeri. Nem ismer más módot, hogy elérje amit akar.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..