7×02 – CaptainSwan spoilerek

3
519
megtekintések

Bár a hetedik évad premierét viszonylag jól fogadták a rajongók – legalábbis a többség – azt viszont továbbra sem értik, hogy miképp távozhat Jennifer Morrison miközben a Colin O’Donoghue által megformált Hook továbbra is a show része marad. Szakítanak? Vagy Emma eltűnik valahová? Ne adj isten meghal? Ezekre a kérdésekre kereste a TV Guide a választ!

Az újság Emma életének két legfontosabb férfijához fordult és őket faggatta a 7×02-es epizódról. O’Donoghue szerint “epikus, meglepő és szerelmes” lesz ez a rész, míg a felnőtt Henryt megformáló Andrew J. West szerint “meglepő, megindító és kalandos” lesz Emma utolsó epizódja. “Sok minden történik a második epizódban” – árulta el West. – “Nagy kalandokban lesz része mindenkinek.”

Biztosan észrevettétek, hogy mindkét színész a “meglepő” jelzőt használta, de vajon mi lepheti még meg a rajongókat így hat évad után?

Akárhogy is, ha attól féltek, hogy Emma búcsúja tragikusan zárul, nincs ok az aggodalomra: Colin O’Donoghue azt ígérte, hogy nem rombolják szét a CaptainSwan boldog befejezést miközben végleg búcsút veszünk Emmától. “Az előző évad végén Hook és Emma összeházasodott, ez volt a boldog kezdet számukra, boldogok együtt. És ez végleges, Emma és Hook továbbra is boldog együtt.” – nyilatkozta O’Donoghue.

És talán nem is csak kettesben boldogok? Az egyik kiadott kép – amit fentebb újra meg tudtok nézni – arra enged következtetni, hogy talán az “igaz szerelem gyümölcse” növekszik Emma pocijában 🙂 Örülnétek egy CaptainSwan babának?

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Shaly-kém, miféle kérdés ez? 🙂
    NANÁ, HOGY ÖRÜLNÉNK!! 😀
    Sőt, egyenesen elvárjuk/megköveteljük!
    Igen, azt hiszem 5 évad után kifejezetten jár nekünk egy CaptainSwan-féle igazszerelemgyümölcse-baba!!!!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..