7×05 leírás, képek, előzetes

0
253
megtekintések

Tiana egy utazó jövendőmondóhoz, Dr. Facilierhez fordul segítségért a királysága megmentése érdekében, de hamar felfedezi, hogy a férfi csak hátsó szándékból áll mellé és kénytelen a saját kezébe venni az eseményeket. Ezalatt Hyperion Heights-ban Sabine és Jacinda kockázatos üzletbe kezd és a barátságuk ereje is próbára tétetik, amikor Victoria a terveikbe avatkozik. Ivy eközben Henry-t kéri fel, hogy Victoria után nyomozzon, Roni pedig olyan felfedezést tesz, ami örökre megváltoztathatja a viszonyát Henry-vel. Ugyanakkor Rogers felfed egy kulcsfontosságú nyomot az Eloise Gardener utáni nyomozásban.

Állandó szereplők:
Lana Parrilla – Regina/Roni, Robert Carlyle – Rumplestiltskin, Colin O’Donoghue – Hook/Rogers, Andrew J. West – Henry Mills, Gabrielle Anwar – Lady Tremaine/Victoria Belfrey, Dania Ramirez – Cinderella/Jacinda és Alison Fernandez – Lucy.

Vendég szereplők:
Mekia Cox – Tiana/Sabine, Adelaide Kane – Drizella/Ivy, Emma Booth – Boszorkány, Daniel Francis – Dr. Facilier, Kevin Ryan – Robert és Robin Givens – Eudora.

Az epizódot írta: Christopher Hollier & Adam Karp ; rendezte: Geofrey Hildrew .

Epizód képek: (nagyobb méretért kattints a kisképekre)

Előzetes:

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..