7×02 – Hook új oldala

0
369
megtekintések

Holnap elérkezik a nap, amire a CaptainSwan rajongók a nagy újratervezés bejelentése óta várnak: újra feltűnik Jennifer Morrison, hogy egy érzelmes búcsút vegyen a nézőktől és magyarázatot kapunk arra, hogy Emma miért nincs Hyperion Heights-ban.

“Megtudjuk, hogy mi történt eddig a pontig Hookkal és Emmával, hogy miként fejlődött tovább a kapcsolatuk.” – ígérte O’Donoghue. “Megtudjuk azt is, hogy milyen Hook kapcsolata a felnőtt Henry-vel, ami ezúttal egy kicsit másképp alakul. Egy új oldalát ismerjük meg Hooknak, ami azt hiszem elég izgalmas és meglepő.”

A színész ennél többet nem akart mesélni a dologról, hiszen nem akarta elspoilerezni a Hook centrikus rész fontos pillanatait, de arra szívesen válaszolt, hogy mit érzett Rogers, amikor olyan hosszan bámulta Emma fotóját a premierben: “Ez a felismerés egy szikrája volt. Azt hiszem nem tudja, hogy ki van a képen, de van benne valami, amitől nem tud szabadulni.”

Persze Rogersre ezen a rejtélyen kívül is vár még néhány megugrásra váró akadály, hiszen előléptették nyomozóvá és új társat is kapott Weaver személyében, akivel ezúttal talán könnyebben közös nevezőre jutnak. “Kettejük kapcsolata a sorozat történelmében mindig is nagyon-nagyon bonyolult volt.” – nyilatkozta O’Donoghue. “Most azt fogjátok látni, ahogy ez a két férfi – aki nem bízik egymásban és valószínűleg nem kellene együtt dolgozniuk – kénytelen összedolgozni. Abban viszont hasonlítanak, hogy mindketten kitűztek maguk elé egy célt, amit el akarnak érni, valamit, amire rá akarnak jönni. Persze ezt nem kötik a másik orrára, inkább titkolóznak és próbálják egymást szemmel tartani a közös munka alatt.”

És ha ez még nem volna elég, a közös munkát tovább bonyolítja egy felkérés Victoriától (Gabrielle Anwar), hogy űzzék el Henry-t a városból, bizonyítva, hogy Weavert megkente az új főgonosz. “Rogers nem szereti az ilyesmit, de meg tudja érteni.” – mondta O’Donoghue. “Ott van benne a kalóz, még ha nem is tud róla. A határok Rogers esetében néha kissé elmosódnak, ha valamit nagyon el akar érni, akkor – szándékosan persze nem tenne rosszat – de ügyesen tud táncolni a jó és rossz közötti határvonalon. Tudja, hogy Weaver a rangidős nyomozó és Rogers nagyon szeretné megtalálni azt a személyt, aki után nyomoz. Bízik benne, hogy a közös munka során képes lesz az ügy végére járni, ezért ha úgy alakul, lenyeli a békát.”

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..